Press "Enter" to skip to content

„Šimtmečio joniškėliečių nuotraukos“ fotosesiją.

Vasario 16 d. kviečiame į unikalią „Šimtmečio joniškėliečių nuotraukos“ fotosesiją.
Išdrįsk atsikelti nuo sofos, atsivesk draugą, pažįstamą, atvežk sunkiai vaikštantį kaimyną. Padarykime didžiausią grupinę Joniškėlio krašte gyvenančių žmonių nuotrauką istorijoje ir parodykime pasauliui, kad esame verti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio! Akcijos metu sukurta nuotrauka bus perkelta ant plakato, kuriuo bus papuošta viena iš Joniškėlio erdvių.

Fotosesijos pradžia – vasario 16 d. 12 val. 30 min.
Vieta – slėnis šalia Joniškėlio bažnyčios.
Fotografė – profesionali fotomenininkė Aida Dulkienė.
Reikalingas inventorius – tautinė atributika (vėliavos, balionai ir. t.t.).

Kartu įrodykime, kad mūsų jėga – bendrystėje!

Komentuoti su „Facebook “

5 Comments

  1. Kipras Kipras 13 kovo, 2018

    Gimnazistas D. D. krykštauja: labai (4 k.) p u i k i a i nusifotografavęs, labai (7 k.) g r a ž i a i tą patį padaręs! Mažupe mėnuo nutekėjo (vasario 13 – kovo 13), o ta šimtmečio nuotrauka kol kas po devyniais užraktais kavojama (nesupratusiems – slepiama); (tiesa, „Darbe“ buvo, bet ne visi išgali „Darbą “ „nudirbti“…). Tad nebetempkit gumos (net balionų lateksas benemieros tempiamas nutrūksta ir tampa niekam nebepritaikomu inventoriumi!), parodykit fotkę, įvertinsim.
    P. S. Apie jėgą: „Mes jėga, kai mūsų širdys plaka išvien, mes jėga, mus vienybė veda tolyn.
    Konservatyvūs kvailiai
    Apraizgė mus vielomis,
    Nieks mums nesutrukdys
    Kai mes eisim išvien, mes visi… “. /grupė KATEDRA/

    • Viktoras Viktoras 14 kovo, 2018

      Dar truputi lukterkite. Nėra paprasta atspausdinti 10×4 metrų dydžio nuotrauką. Kai tik darbai bus baigti ir nuotrauka bus numatytoje vietoje – paskelbsime ją ir šioje svetainėje. Atsiprašome, kad atsiliekame nuo numatyto darbų plano.

  2. Kipras Kipras 13 vasario, 2018

    Prašom prabočyt man, seniui, tačiau vis tiek smalsu būtų sužinoti: kada b a l i o n a i tapo tautine atributika? Prie inventoriaus – dar galima pritempti, ypač tuos bespalvius, atitinkamai testuotus… LKŽ aiškina (be kitų reikšmių), kad balionas – tai dujų pripildyta pūslė! Nepykit, tačiau 100 – mečio proga turim gerbti ir mylėti gimtąją kalbą.

    • Viktoras Stanislovaitis Viktoras Stanislovaitis Post author | 13 vasario, 2018

      Nepykstam, atsiprašom ir nuoširdžiai kviečiam prisijungti.

      • Kipras Kipras 14 vasario, 2018

        Dėkui už kvietimą. Neprisijugsiu, nes jungiklis nebe tas, sudilo, sulinko… Be to, kai buvo išniekinta mūsų pradžios mokykla (mokytojų Grigaliūnaitės, Pūslienės, Valilionienės, Puodžiūnienės, Ūdro ir kitų karta), kai menko išsilavinimo žmonėms užkliuvo Pionierių gatvės pavadinimas (pionnier – kokios nors veiklos pradininkas; būtent čia to meto pradininkai už sunkiai sutaupytus pinigėlius molynuose statėsi iš Joniškėlio PLYTINĖJE degtų plytų kuklius namelius) ir gatvė buvo „perkrikštyta“ Savanorių g. (vos neparašiau prospektas…), beje, iki dabar besiremianti į ožkų ganyklą, supratau: esu beviltiškai nusenęs ir visai netinkantis vaidinti „patriotą“…
        P. S. Šiandien Pasvalio kraštas jau turi naują, šviežiai iškeptą GARBĖS pilietį. Jį „prijunkite“ – juk taip anas mėgsta būti visais rakursais (ir stačias, ir gulsčias*…) fotografuojamas! Esu tikras: spalvotų balionų (atributikos) apsupty tikrai būtų nepakartojamas kadras…
        * galiu pateikti Jūsų prašymu nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.