Press "Enter" to skip to content

Šimtmečio nuotrauka jau pakabinta!

Pagaliau žodis tapo kūnu – šimtmečio nuotrauka papuošė seniausios Lietuvoje universitetinės mokyklos pastatą! Kartais kelias nuo idėjos iki jos realizavimo užtrunka, tačiau kai pamatai galutinį rezultatą supranti, jog laukti tikrai vertėjo.

Didžiulis ačiū idėjos mecenatui UAB „SG dujos“ ir asmeniškai V. Korsakui už tai, kad patikėjo bei padėjo. Ačiū foto menininkei Aidai Dulkienei už teisingą matymą. Ačiū seniūnijos vyrams už darbą. Ir didelis Ačiū tiems, kurie nesiliauja tikėti gimtine.

Nuotraukos originalą galima atsisiųsti paspaudus šią nuorodą.

Jei norite originalaus suvenyro – Joniškėlio apylinkių seniūnijoje galima užsisakyti nestandartinio dydžio, įrėmintą nuotraukos kopiją.

P. S. Kilo mintis iš abiejų šios įspūdingos nuotraukos pusių padaryti tokio pat dydžio prieškarinio Joniškėlio vaizdų reprodukcijas. Kaip galvojate, ar gera tokia mintis?

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Aloizas Aloizas 15 gegužės, 2018

    Neprastai sumanyta! Ačiū visiems: ir idėjos autoriui Viktorui, ir mecenatui Virgiui, ir fotografei Aidai!
    P. S. Dėl minties. Ji yra gera. Ne tik kad bus nupūstos istorinės užmaršties dulkės, bet ir todėl, kad grakščiai ir stilingai pakavosite (= paslėpsite) griūvančias „seniausios Lietuvoje universitetinės mokyklos pastato“ sienas. Bent artimiausiems dešimčiai metų…
    P. P. S. Prieš penkmetį rajono galvos sukurpė ganėtinai įdomų dokumentą: „Joniškėlio miesto bendrojo plano ir Gyvenamųjų vietovių patikslinimo specialiojo plano parengimas“. Su atitinkamu mero, administracijos direktoriaus pavaduotojo, investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjo bei kitų garbių atsakingų ponų palaiminimu ir parašais. Šitai bevertei makulatūrai (švelniausias, kokį sumąsčiau, epitetas…) buvo ištaškyta beveik 145000 € ES ir rajono pinigų. Nieku gyvu negalima leisti šiam naujausių laikų Lietuvos istorijos paminklui be pėdsakų pradingti… Ieškosim paskui kaip Nepriklausomybės Akto prof. L. Mažylis ieškojo… Todėl siūlau šį konservatorių valdymo rašytinį šedevrą tvarkingai sukišti į stiklainį (tinka nuo konservuotų agurkų) ir pakasti žemėsna prie vandens ir laiko dekoruoto pastato kampo (žr. foto, ne Aidos). Ateinančioms kartoms! O gal ir kokioms spec. tarnyboms, juolab, kad tamsūs debesys Vilniaus pusėj tvenkiasi…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.