Press "Enter" to skip to content

„Joalda“ degustaciniame bare – puiki šventė kiekvienam

Gėrimų gamybos tradicijos – neatsiejama lietuvių kulinarinio paveldo dalis. Aukštaitijos regione šias tradicijas puoselėja ir iš kartos į kartą perduoda šeimos verslo atstovai „Joalda“. Tai nuo 1994 metų savo veiklą plėtojanti lietuviškų gėrimų darykla, įsikūrusi Joniškėlyje. Jau kitą savaitę, liepos 20 d. darykloje duris atvers išskirtinės koncepcijos baras, įrengtas ir pritaikytas degustacijų užsiėmimas.

„Mūsų tikslas plėsti gėrimų kultūrą ir supažindinti savo klientus su skirtingomis mūsų gaminamų gėrimų rūšimis. Nuo šios vasaros startuojame su gėrimų ekskursijų ir degustacijų užsiėmimais, į kuriuos kviečiame gurmanus. Norime pasiūlyti tokią paslaugą ir pramogą, kad žmonės išvykę iš mūsų gamyklos turėtų naują požiūrį į gėrimų vartojimą ir jau turėtų savo nuomonę apie mūsų gaminamų gėrimų“, – savo nuomonę dėstė Darius Rimkevičius, „Joalda“ daryklos direktorius.

„Joalda“ alaus darykloje svečiai iš anksto gali užsisakyti specialias ekskursijas, kurių metu jie susipažins su įvairių gėrimų gamybos procesu ir iš arti pamatys visas gamybos subtilybes. Taip pat jie turi galimybę švęsti gimtadienius, bernvakarius, mergvakarius ar įmonės vakarėlius naujajame degustaciniame bare.

Čia svečiais bus pasirūpinta, pateikiant jiems skirtingas „Joaldos“ gaminamas gėrimų rūšis, supažindinant juos su jų skirtumais ir ypatumais bei pateikiant šalia geriausiai derančius užkandžius.

Bare surengta gėrimų degustacija – gali tapti linksmiausios jūsų šventės atrakcija!

„Joalda“ yra įkurta Algimanto ir Aldonos Rimkevičių 1994 metais Joniškėlyje. Gėrimų technologijas ir tradicijas Algimantas perėmė iš savo dėdės Antano. 2000 metais į tėvų veiklą įsitraukė sūnus Darius. Jis kartu su tėvais ėmėsi iniciatyvos atnaujinti gamyklą: buvo rekonstruotos patalpos, investuota į naujus įrenginius bei technologijas. Gaminami gėrimai pradėti realizuoti specialiose statinėse. O tais pačiais metais išaugo ir gėrimų realizacijos mastai. 2004 metais buvo pakeistas įmonės pavadinimas ir įmonė tapo UAB „Joalda“.

Tais pačiais metais buvo įrengtas naujas virimo cechas, jam specialiai pagamintos specialios fermentacijos, bei brandinimo talpos. 2010 metais bendrovė „Joalda“ įsigijo naują gėrimų filtravimo, pilstymo bei pakavimo įrangą. Tai suteikė galimybę išplėsti asortimentą ir rinkai pasiūlyti PET taroje.

Į gėrimų degustacijas ar ekskursijas „Joalda“ gamykloje būtina išankstinė registracija telefonu +370 687 41701.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.