Press "Enter" to skip to content

Dėl apvažiavimo būklės

Pastaruoju metu Joniškėlio miesto ir apylinkių seniūnijų administracijos sulaukia nepasitenkinimą reiškiančių seniūnijų gyventojų telefono skambučių dėl laikino apvažiavimo, kuris buvo įrengtas atliekant naujo tilto per Mažupę valstybinės reikšmės rajoniniame kelyje Nr. 2904 Linkuva-Joniškėlis- Pumpėnai statybos darbus. 

Tilto statybos darbų užsakovas – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, o darbų rangovas – UAB „Viadukas“. Planuojama darbų pabaiga – 2019-05-25.Užsakovas, t.y. Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos įpareigojo UAB „Viadukas” atlikti naujo tilto statybos darbus ir statybos darbų metu įrengti ir prižiūrėti laikiną apvažiavimą. 

Noriu užtikrinti, kad apie esamą apvažiavimo būklę yra informuotas darbų rangovas, t.y. UAB „Viadukas” ir rangovo buvo pažadėta imtis apvažiavimo būklės gerinimo darbų kuomet apvažiavimo greideriavimo darbus leis atlikti meteorologinės sąlygos.

Taip pat noriu informuoti, kad Joniškėlio miesto ir apylinkių seniūnijų administracijos apie apvažiavimo būklę nuolatos informuoja UAB „Viadukas” ir Pasvalio r. savivaldybės administraciją.

Siekiant išvengti nepatogumų, siūlau rinktis alternatyvų kelią per Girelės mišką, leidžiantį išvengti kelionės aplinkeliu bei pasiekti valstybinės reikšmės kelią Nr. 150 Šiauliai-Pasvalys

Pagarbiai.
Joniškėlio miesto seniūnijos seniūnas Donatas Dilys

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Krovinių gabenimas Krovinių gabenimas 19 sausio, 2019

    Reikia tik džiaugtis,kad sąlygos gerinamos. Per dieną tokie darbai nepadaromi. Laikini nepatogumai yra geriau, nei nuolatinis trankymasis prastu keliu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.