Press "Enter" to skip to content

Bulvių ir maltos mėsos krepšeliai

Šešiems krepšeliams pagaminti reikės: 

500 g malto kiaulienos kumpio; 

1 kiaušinio; 

1 morkos;

1 raudonojo svogūno;

saujos smulkintų svogūnų laiškų, krapų;

3 vidutinio dydžio bulvių;

mėgiamų prieskonių pagal skonį;

Ruošiame maltos mėsos įdarą:

Į dubenį dedame maltą mėsą, smulkia tarkele įtarkuojame morką, beriame kapotą svogūną, smulkintus krapus, svogūnų laiškus, įmušame kiaušinį, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir išmaišome. Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais, beriame į kitą indą pabarstome druska, smulkintais krapais, svogūnų laiškais.

Iš pasiruoštos maltos mėsos masės suformuojame krepšelius, kuriuos dedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ant viršaus uždedame kubeliais pjaustytų bulvių.

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros:

Bulvių ir maltos mėsos krepšelius kepame apie 35-40 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

lifelorjuslogo
Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.