Press "Enter" to skip to content

Auksinį rudenį pasitikom su daina

Gyvenimas – kaip knygos rašymas: be abejo, svarbu ją pradėti rašyti,tačiau skaitytojai jos niekada neišvys,jei knyga nebus ištikimai rašoma ir,galiausiai, nebus parašyti paskutiniai sakiniai, atliktos galutinės korekcijos. 

Taip ir žmogaus gyvenimo vertė, prasmė ir turinys galiausiai atsiskleidžia tik gyvenimo brandoje – senatvėje. Juk tai dar viena galimybė atrasti save iš naujo, daryti tai, ko negalėjai anksčiau, ir taip pasijausti laimingu. Todėl ir susirinko Meškalaukio „Bočiai“ į pačių organizuotą pagyvenusiems žmonėms skirtą vakaronę „Auksinį rudenį psitinkam su daina“. Visą vakarą skambėjo gražiausios dainos apie gyvenimą, meilę, rudenį. Jas meškalaukiečiams dovanojo gausus svečių būrys iš Joniškėlio, Girsūdų, Diliauskų. 

Šiltus ir širdingus sveikinimus atvežė Seimo narys Antanas Matulas, Pasvalio vicemeras Stanislovas Kiudis, rajono tarybos narys Rimas Želvys, l. e. Joniškėlio apylinkių seniūnijos seniūnės pareigas Rūta Liberienė, Meškalaukio bendruomenės pirmininkė Vaida Norvaišienė, Pumpėnų „Bočių“ atstovė ir kiti svečiai. Buvo pasveikinti visi jubiliatai. Nuoširdus ačiū visiems šventės rėmėjams – juk esame verti tiek, kiek esame pasirengę dalintis su kitais. Dėkojame vakaro vedėjams Enrikai Budrytei ir meškalaukiečiui Aleksui Velykiui. Muzikantai kartais siūlo savo mokiniams groti taip, tarsi jie tai darytų paskutinį kartą.Tada žmonės išgirs ir patikės. Taip ir su gyvenimu – jį reikia gyventi suvokiant, jog bet kada gali nutrūkti. Ir kai suvoki laikinumą, labiau brangini tai, ką turi. Todėl, nepaisydami metų naštos, meškalaukiečiai ir jų svečiai dainavo, lingavo, plojo, vaišinosi, bendravo ir mėgavosi išties puikiu vakaru. 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.