Press "Enter" to skip to content

Dosni dovana Joniškėlio ligoninei

Didžiųjų metų švenčių išvakarėse Pasvalio ligoninės Joniškėlio slaugos ir palaikomojo gydymo skyrius sulaukė netikėtos dovanos – verslininkas Igoris Malinauskas padovanojo penkis televizorius. 

– Jei kalbėtume sąžiningai – simpatizuoju Joniškėliui. Man patinka šio miesto gili istorija, čia esantis dvaras. Dabar labai gražus metas – Kalėdos, laikotarpis, kai visi žmonės kuo nors dalinasi su kitais. Vieno susitikimo metu man buvo pasakyta, jog šioje ligoninėje besigydantys žmonės norėtų, kad visose palatose būtų po televizorių, kad laikas slinktų greičiau ir nebūtų liūdna laukti dienos, kuomet bus galima grįžti namo. Būdamas verslininkas, uždirbu pinigų, tačiau jų nenusinešiu į kapą. Todėl kiekvienais metais dalimi pelno pasidalinu su tais, kuriems reikalinga pagalba. Esu įsitikinęs, kad jei kiekvienas iš mūsų po truputį padėtume prašantiems, pasaulis taptų geresnis, jame būtų mažiau pykčio ir nusivylimo. 

Aidos GARASTAITĖS nuotraukos

Tiek ligoninės personalas, tiek čia gulintys ligoniai buvo maloniai nustebinti toko verslininko dosnumo. Igoris Malinauskas pasikalbėjo su visais skyriaus pacientais, pavaišino juos mandarinais. 

Šiuo metu Joniškėlio slaugos ir palaikomojo gydymo skyriuje gydosi 24 ligoniai. Nuo šiol televizorius jie galės žiūrėti visose devyniose čia įrengtose palatose.

Aidos GARASTAITĖS nuotraukos

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.