Press "Enter" to skip to content

Lėkęs automobilis „nuskynė“ elektros stulpą

Neprabėgus nė savaitei po daug diskusijų ir pasipiktinimo bangos sukėlusios jaunų žmonių padarytos avarijos Pasvalyje, per kurią Panevėžio g. buvo nuverstas dekoratyvinis vandens bokštas, panaši eismo nelaimė antradienio vakare įvyko Joniškėlyje. 

Prieš dešimtą valandą vakaro Maironio gatvėje į elektros stulpą rėžėsi ir jį nuvertė 21 metų joniškėliečio vairuojamas automobilis BMW 525D. Tik per stebuklą rimtesnių sužalojimų išvengė ne tik vairuotojas, bet ir kartu važiavęs 27 metų keleivis, kurį iš sulamdyto automobilio vadavo ugniagesiai gelbėtojai. Šoko ištiktas vairuotojas iš pradžių nešė kudašių, bet po kiek laiko sugrįžo. Specialiosios tarnybos pranešimą apie šį įvykį Bendruoju pagalbos telefonu 112 gavo 21.56 val. 

Abu BMW automobiliu važiavę joniškėliečiai buvo neblaivūs – vairuotojas į alkoholio matuoklį įpūtė 1,71 prom., o keleivis – 2,7 prom. 

Telefonu kalbintas Joniškėlio seniūnas Donatas Dilys minėjo, kad dėl nuversto gelžbetoninio stulpo, prie kurio buvo pritvirtintas gatvės šviestuvas, be elektros liko apie 15 individualių namų ir prie Maironio bei Vytauto gatvių sankryžos stovintis aštuonių butų namas. 

„Apie trečią nakties energijos skirstymo operatoriaus ESO elektrikai atvežė ir prijungė generatorių, o dabar remontininkų brigada likviduoja girto vairuotojo sukeltos avarijos padarinius“, – kalbėjo seniūnas D. Dilys. Joniškėlio miesto vadovas kartu pasidžiaugė, kad išvengta baisesnių avarijos padarinių, nes nė vienas žmogus nesužalotas. 

„Darbo“ inf

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.