renginiai

VYNDARIŲ IR BITININKŲ DĖMESIUI

Kauno kolegija, technologijų ir kraštotvarkos fakultetas 2014 m. kovo 31- balandžio 4 d.  organizuoja kursus.
Kursų tikslas parengti darbuotojus gebančius vadovauti technologiniam procesui įmonėje, gaminančioje per metus iki 100 hektolitrų natūralios fermentacijos midaus ar vaisių vyno.

Kursų programa:

Vyno ir midaus gamybą reglamentuojantys teisiniai aktai.

Žaliavų parinkimas, jų kokybė ir žaliavoms keliami reikalavimai:

Vaisių, uogų sudėtis ir kokybė

Medaus sudėtis ir kokybė

Vyno ir midaus gamyboje naudojamos mielės.

Vyno gamybos technologija.

Vyno gamyboje naudojami įrenginiai.

Midaus gamybos technologija.

Midaus gamyboje naudojami įrenginiai.

Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai,  jų priežastys ir šalinimo būdai.

Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas vyno ir midaus gamyboje.

Kursų trukmė 40 val. Kursai mokami.
Registruotis  Pramones pr. 22-312, Kaunas
E-mail: alvija.salaseviciene@go.kauko.lt
Tel.: +370 37 352312
+37061229297