Press "Enter" to skip to content

„Vasaros uždarymo“ šventė

Rugpjūčio 27 dieną Joniškėlio kultūros namus sudrebino „Vasaros uždarymo“ šventė. Tai antrasis Joniškėlio jaunimo klubo organizuojamas renginukas, skirtas tiek mažiem, tiek dideliem.

Ši šventė prasidėjo gyvo garso koncertu, kuriame dalyvavo atlikėjai iš Joniškėlio, Pasvalio bei Panevėžio. Pirmosios pasirodė Aurėja ir Inga. Po žavingo merginų dueto sceną būgnais sudrebino Erika bei pašėlusi Pasvaliečių grupė „Nenuoramos“. Koncertą užbaigė vaikinų grupės „Splash“ iš Panevėžio pasirodymas. Kad ir kaip atkakliai atlikėjai stengėsi, tačiau pasyvaus jaunimo išjudinti jiems nepavyko. Už šaunių pasirodymą ir pastangas visi koncerto dalyviai buvo apdovanoti suvenyrais su Joniškėlio simbolika bei padėkos raštais.

Pagrindinis ,,Vasaros uždarymo“ akcentas – svajonių skrynutė. Renginio metu kiekvienas galėjo sugalvoti ir parašyti savo norą ar palinkėjimą, skirtą Joniškėliui. Tačiau svajonių pasitaikė įvairiausių ir pačių netikėčiausių, kurias galėsite įvertinti ir patys.

Didysis šventės sprogimas įvyko prasidėjus diskotekai. Į ją susirinko kaip niekad gausus būrys šėlioti nusiteikusio jaunimo. Įprastinę šokių aplinką paįvairino projektoriumi rodomi klipai bei trumpi filmukai apie Joniškėlio jaunimo gyvenimą.

Taip energingai baigėsi šventė, skirta suburti jaunimą ir smagiai paminėti vasaros sezono uždarymą bei pasiruošti artėjantiems mokslo metams.

15

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. A! A! 9 rugsėjo, 2009

    Smagu buvo !:) Ir koncertas geras, ir šokiai geri 🙂 Tik labai gaila,kad Joniškėly toks pasyvus jaunimas….ir koncerto metu buvo labai mažai žiūrovų 🙁
    Beje, labai džiugu, kad „svajonių skrynutė” nebuvo pamiršta 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.