Press "Enter" to skip to content

Su šventėmis !!!

Artėja gražiausios metų šventės – Šv. Kalėdos ir Naujieji Metai. Sveikindamas visus, noriu padėkoti už gražius darbus, kuriuos darote kiekvienas pagal savo galimybes Joniškėlio labui.

Sveikinu jaunimą, kuris ne tik gerai mokosi, bet ir groja, sportuoja, rodo iniciatyvą visose gyvenimo srityse. Linkiu mokytojams rasti juose taurumo ir grožio daigus ir tai išpuoselėti.

Sveikinu pagyvenusius žmones, pensininkus. Linkiu, susėdus prie Kūčių stalo, pasidalinti su vaikais ir artimaisiais savo meile ir šiluma.

Krizė? Ji mūsų amžiuje buvo ne viena. Ši – ne pirmoji ir ne paskutinė. Nepražūsime.

Sveikinu medikus. Jums ir Jūsų ligoniams, šiemet įsikeliant į naujai sutvarkytas ligoninės patalpas, linkiu stiprybės ir sveikatos.

Valstybės tarnautojams, gaisrininkams, policininkams, seniūnijos darbuotojams, kultūros entuziastams linkiu laikytis meilės žmonėms ir tarnystės Tėvynei principo.

Sveikinu ir nuolatinius alaus barų klijentus – nesušalkite, nepadauginkite.

Sveikinu iš Joniškėlio kilusius kraštiečius, linkiu, kad Jūsų meilė gimtajam kraštui toliau degtų kiekvieno širdyje.

Linkiu visiems santarvės ir supratimo šeimose, asmeninės laimės ir pasisekimo.

Joniškėlio miesto seniūnas               Steponas Rimkus

————————————————————————————————————————–

Mieli Joniškėlio krašto žmonės,

Štai dar vienerius metus praleidome drauge, kartu dirbome ir džiaugėmės, kartu ieškojome geriausių sprendimų.

Netrukus į kiekvienus namus pasibels šventės, praverdamos vartus į kitus metus. Atsigręžkime į žmones, kurie šalia mūsų, vertinkime vieni kitus. Tarpusavio supratimas, geranoriškumas tepadeda įveikti didžiausius sunkumus, pasiekti tikslus.

Linkiu Jums gražių ir linksmų šv. Kalėdų, geriausios kloties 2010-aisiais.

Pagarbiai,

Joniškėlio apylinkių seniūnijos seniūnas       Petras Gintautas Povilionis

————————————————————————————————————————–

Mieli kraštiečiai,

Yra metuose šventės, kurios kiekvienam iš mūsų yra brangios. Ta proga galima išsiųsti dailų atviruką, parašyti prasmingą ketureilį,  ar tiesiog persiųsti gražų internetinį sveikinimą.

Visi sėdėsime prie Kūčių stalo…galbūt ne visiems bus smagu…galbūt skruostu nuriedės nematoma ašara dėl išėjusio artimo žmogaus, kuriam palikta plotkelė liks nepaliesta…galbūt širdį suspaus nerimas dėl sveikatos ar kaktą išvagos rūpesčio gija dėl artimųjų ir gausybės rūpesčių, supančių mus kasdieniniame gyvenime…o galbūt širdį užlies ramuma, meilė ir palaima, kad viskas klostosi puikiai, tikslai pamažu.

Todėl, MIELIEJI , kiekvienam iš Jūsų nuoširdžiai linkiu, kad Jūs nesijaustumėte vieniši būryje žmonių, kad neprarastumėte Tikėjimo, kad pajaustumėte tikrą artimųjų šilumą ir meilę, kad veidą nutviekstų nuoširdi šypsena.

Sveikinu Jus su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais. Tegul niekuomet nepritrūksta Jums džiaugsmo ir šilumos. Tetampa Jums tvirta atrama ištikimi draugai. Meilė telydi Jūsų šeimas, jaukumas – Jūsų namus, o sėkmė – Jūsų darbą.

Su pagarba ir meile,

Joniškėliečių klubo Mažupė prezidentė                      Violeta Veličkienė.



Komentuoti su „Facebook “

3 Comments

  1. Viktoras Viktoras 29 gruodžio, 2009

    Ačiū už gražius žodžius ir linkiu visiems gerų metų !

  2. Kadi Kadi 29 gruodžio, 2009

    Sveiki visi,
    Šaunu, kad Joniškėlio puslapis ne tik miesto žmonėms, – vis tik skaito jį ir buvę Joniškėlio gyventojai, išsibarstę po visą kraštą. 🙂

    Prie visų išvardytų sveikinimų, – labai reiktų dar vieno, – šio puslapio kūrėjui Viktorui ! Juk ir dėl jo nuopelnų puslapis darosi pasaulėjantis ! Norėtųsi palinkėti Jam sėkmės, įkvėpimo ir kantrybės Naujaisias Metais.

  3. iš Stipinų kaimo Meškalaukio seniūnaitijos iš Stipinų kaimo Meškalaukio seniūnaitijos 27 gruodžio, 2009

    Ačiū, ačiū, ačiū sveikintojoms ir sveikintojams!
    Slavų kalbų žodyne yra talpus ir taiklus žodis: vzaimno. „Vzaimno“, mielosios ir mielieji!
    P. S. O dėl tų principų… Kažin, ar ką geriau besugalvosim už Dekalogą! Gyvenkim „pagal Jį“ ir laikykimės Jo „principų“! Atrodo, tiek nedaug tereikia…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.