Press "Enter" to skip to content

Daugiausia naminio alaus „taškų” – Joniškėlio apylinkėse

Gruodžio 31 dieną baigėsi pustrečio mėnesio trukusi policijos prevencinė priemonė „Nelegalus alkoholis”. Per tą laikotarpį policijos pareigūnams pavyko nutverti septynis nelegalius naminio alaus pardavinėtojus. Iš jų konfiskuota apie 135 litrus šio alkoholinio gėrimo. Visiems septyniems prekeiviams naminiu alumi skirtos baudos sudaro 5 tūkst. 250 litų.

Iš išaiškintų septynių naminio alaus pardavinėtojų, keturi gyvena Joniškėlio apylinkių seniūnijoje. Tai – 57 metų A.Š. iš Nakiškių bei trys moterys – 60-metė J.K. iš Kapčiunų, 30-me-tė I.S. iš Norgėlų ir 38 metų J.T. iš Stačiūnų. Visiems šiems nelegaliems prekeiviams skirtos minimalios 500 litų administracinės baudos bei konfiskuotas alus.

Kiti į policijos akiratį pakliuvę prekiautojai naminiu alumi sulaukė griežtesnių bausmių. Kraštuose gyvenančiam 37 metų D.V. skirta 750 litų, o 59 metų pasvaliečiui Č.Z. – 1 tūkst. litų baudos. Vaškų seniūnijos Baravykynės kaime gyvenančiam 31 metų N.M. paskirta 500 litų bauda pasirodė, matyt, per maža. Vyriškis ir toliau nemetė šio įstatymais draudžiamo neteisėto verslo, tad išrašytas 1 tūkst. litų baudos čekis.Primename, kad Administracinių teisių pažeidimo kodekso atitinkamas straipsnis už naminio alaus prekybą numato baudą nuo 500 iki 1 tūkst. litų, o antrą kartą įkliuvusiems – nuo 1 iki 2 tūkst. litų baudas, taip pat konfiskuojamas alus su tara.

„Darbas” 2010-01-09 Nr.3

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

    • Joooo Joooo 22 sausio, 2010

      Seniau ir sniegas baltesnis buvo.
      Ir veidrodis kitaip rodydavo.
      Ir panos „ciesnesnės“ pasitaikydavo…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.