Press "Enter" to skip to content

Pyragas su riešutais

Tešlai reikės:

3 stiklinių miltų,

180g cukraus,

150g margarino,

2 valg. šaukšt. medaus,

0,5 stiklinės pieno,

kepimo miltelių,

2 kiaušinių.

Riešutų masei:

300g lazdyno arba migdolų riešutų,

3 šaukštų medaus,

100g cukraus,

75g sviesto.

  • Margariną išsukti kartu su cukrumi, medumi ir kiaušiniais.
  • Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais, suberti į gautą masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti.
  • Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 180ºC orkaitėje apie 20 min.

  • Riešutus susmulkinti, sumaišyti su sviestu, medumi bei cukrumi ir pakepinti keptuvėje.

  • Kai pyragas pradės rusti, ant viršaus sudėti riešutų masę ir dar kepti, kol jis pasidarys vientisas.

Skanaus!!!

Visada Jūsų: Laura ir Grėtė

Komentuoti su „Facebook “

5 Comments

  1. Edita Edita 25 kovo, 2011

    Kol kas pats geriausias mano valgytas pyragas su riesutais. Aciu uz recepta.

  2. gabe gabe 27 vasario, 2011

    Srowes – tai nevalgyk jei nepatinka riesutai, nieks neliepia 😀 lyg kazkam idomu ka tu megsti ko ne 😀 pyragas: SKANUS, LABAI PATIKO ;)))

  3. Vėjas Vėjas 5 kovo, 2010

    Na man jis labai skanus 🙂
    jau žiūrint apetitas kyla 😉

  4. Rima Rima 5 kovo, 2010

    ačiū už receptą, sėkmės

  5. Srowes Srowes 5 kovo, 2010

    As asmeniskai nemekstu nei tortu,nei bulkuciu,nei pyragu su riesutais.
    Vienus riesutus valgyciau visa laika,bet masytus su maistu neskanu!!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.