Tešlai reikės:
3 stiklinių miltų,
180g cukraus,
150g margarino,
2 valg. šaukšt. medaus,
0,5 stiklinės pieno,
kepimo miltelių,
2 kiaušinių.
Riešutų masei:
300g lazdyno arba migdolų riešutų,
3 šaukštų medaus,
100g cukraus,
75g sviesto.
- Margariną išsukti kartu su cukrumi, medumi ir kiaušiniais.
- Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais, suberti į gautą masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti.
- Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 180ºC orkaitėje apie 20 min.
- Riešutus susmulkinti, sumaišyti su sviestu, medumi bei cukrumi ir pakepinti keptuvėje.
- Kai pyragas pradės rusti, ant viršaus sudėti riešutų masę ir dar kepti, kol jis pasidarys vientisas.
Skanaus!!!
Visada Jūsų: Laura ir Grėtė
Komentuoti su „Facebook “
Kol kas pats geriausias mano valgytas pyragas su riesutais. Aciu uz recepta.
Srowes – tai nevalgyk jei nepatinka riesutai, nieks neliepia 😀 lyg kazkam idomu ka tu megsti ko ne 😀 pyragas: SKANUS, LABAI PATIKO ;)))
Na man jis labai skanus 🙂
jau žiūrint apetitas kyla 😉
ačiū už receptą, sėkmės
As asmeniskai nemekstu nei tortu,nei bulkuciu,nei pyragu su riesutais.
Vienus riesutus valgyciau visa laika,bet masytus su maistu neskanu!!!!