Press "Enter" to skip to content

Pyragas su riešutais

Tešlai reikės:

3 stiklinių miltų,

180g cukraus,

150g margarino,

2 valg. šaukšt. medaus,

0,5 stiklinės pieno,

kepimo miltelių,

2 kiaušinių.

Riešutų masei:

300g lazdyno arba migdolų riešutų,

3 šaukštų medaus,

100g cukraus,

75g sviesto.

  • Margariną išsukti kartu su cukrumi, medumi ir kiaušiniais.
  • Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais, suberti į gautą masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti.
  • Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 180ºC orkaitėje apie 20 min.

  • Riešutus susmulkinti, sumaišyti su sviestu, medumi bei cukrumi ir pakepinti keptuvėje.

  • Kai pyragas pradės rusti, ant viršaus sudėti riešutų masę ir dar kepti, kol jis pasidarys vientisas.

Skanaus!!!

Visada Jūsų: Laura ir Grėtė

Komentuoti su „Facebook “

5 Comments

  1. Edita Edita 25 kovo, 2011

    Kol kas pats geriausias mano valgytas pyragas su riesutais. Aciu uz recepta.

  2. gabe gabe 27 vasario, 2011

    Srowes – tai nevalgyk jei nepatinka riesutai, nieks neliepia 😀 lyg kazkam idomu ka tu megsti ko ne 😀 pyragas: SKANUS, LABAI PATIKO ;)))

  3. Vėjas Vėjas 5 kovo, 2010

    Na man jis labai skanus 🙂
    jau žiūrint apetitas kyla 😉

  4. Rima Rima 5 kovo, 2010

    ačiū už receptą, sėkmės

  5. Srowes Srowes 5 kovo, 2010

    As asmeniskai nemekstu nei tortu,nei bulkuciu,nei pyragu su riesutais.
    Vienus riesutus valgyciau visa laika,bet masytus su maistu neskanu!!!!

Komentuoti: gabe Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.