Jums reikės:
200 g sviesto,
150 g cukraus,
250 g miltų,
6 kiaušinių,
vanilinio cukraus,
slyvų džemo arba uogienės,
100 g juodojo šokolado,
pieno.
• Sviestą išlydykite kartu su cukrumi, atvėsinkite.
• Į gautą masę sudėkite kiaušinių trynius, iki standžių putų išplaktus baltymus, miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
• Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 190°C orkaitėje apie 25 min, kol biskvitas gražiai paruduos.
• Iškepusį biskvitą atvėsinkite ir perpjaukite pusiau.
• Vieną dalį aptepkite uogiene ir ant jos uždėkite kitą.
- Išlydykite šokoladą su trupučiu pieno ir juo aptepkite pyragą.
Skanaus!!!
Visada Jūsų:
Laura ir Grėtė
Be First to Comment