Press "Enter" to skip to content

Biskvitinis pyragas

Jums reikės:

200 g sviesto,

150 g cukraus,

250 g miltų,

6 kiaušinių,

vanilinio cukraus,

slyvų džemo arba uogienės,

100 g juodojo šokolado,

pieno.

•           Sviestą išlydykite kartu su cukrumi, atvėsinkite.

•           Į gautą masę sudėkite kiaušinių trynius, iki standžių putų išplaktus baltymus, miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.

•           Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 190°C orkaitėje apie 25 min, kol biskvitas gražiai paruduos.

•           Iškepusį biskvitą atvėsinkite ir perpjaukite pusiau.

•           Vieną dalį aptepkite uogiene ir ant jos uždėkite kitą.

  • Išlydykite šokoladą su trupučiu pieno ir juo aptepkite pyragą.

Skanaus!!!

Visada Jūsų:

Laura ir Grėtė


Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.