Press "Enter" to skip to content

Saldžioji “Plyta”

Jums reikės:

300 g sviesto,

200 g grietinės,

2 kiaušinių,

1 šaukštelio sodos arba kepimo miltelių,

miltų,

riešutų,

džiovintų vaisių,

1 skardinės sutirštinto pieno su cukrumi.

• Sutirštintą pieną skardinėje virti apie 1,5 val., palaukti kol atvės.

• Iš sviesto, grietinės, kepimo miltelių, kiaušinių bei miltų užminkyti kietą tešlą ir valandai palikti šaldymo kameroje.

• Sušalusią tešlą sutarkuoti stambia tarka ir dalimis kepti, kol gražiai paruduos.

• Iškeptus trupinius sumaišyti su riešutais, džiovintais vaisiais bei sutirštintu pienu.

• Gautą masę sudėti į formą ir paslėgti.

Skanaus!!!

Visada Jūsų:

Laura ir Grėtė

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Rena Rena 2 balandžio, 2010

    Atrodo, gardus dalykėlis. Būtinai reiks išbandyti. Ačiū, merginos, už receptuką;)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.