Press "Enter" to skip to content

Sveikinimas 200-tų metų sukakties proga

GERBIAMASIS DIREKTORIAU, GERBIAMA MOKSLO BENDRUOMENE,

MIELI MOKSLEIVIAI,

Nuoširdžiai sveikiname Jus visus Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos garbingos 200-tų metų sukakties proga.

Tai neeilinė proga pagerbti Mokyklos dėstytojus, darbuotojus ir visą bendruomenę už jų kruopštų, begaline kantrybę paženklintą darbą, ugdant tikrus savo specialybės profesionalus.

Ši šventė sugrąžina mus visus į Mokyklos istoriją, per kurią nuolat siekta kilniausio tikslo – ugdyti dorą, dvasingą ir kūrybingą žmogų. Tai puiki proga padėkoti tiems, kurie su meile ir pagarbiu atidumu nuoširdžiai rinko, kaupė ir išsaugojo atmintį apie keletos kartų šios mokyklos entuziastų nuveiktus darbus.

Malonu pagerbti tuos žmones, šalia kurių gera gyventi, kurie pasiaukojančiai dirba visų mūsų labui. Tegul ir toliau Jūsų darbus ir sumanymus lydi sėkmė, reikalaujanti profesinio ir žmogiškojo padorumo, o darbštumas bei išmintis būna ištikimi Jūsų veiklos palydovai.

Žinodami tai, kad gyvenimo realybė kelia vis naujus uždavinius, Jūs žvelgiate į ateitį ir stengiatės neatsilikti nuo laiko diktuojamų reikalavimų, juk Lietuvos kaimas yra ta vieta, kurioje ilgiausiai išlieka tautos istorija, tradicijos ir papročiai. Jūs padedate su savo mokiniais visą tai išsaugoti, mokote juos prisitaikyti prie naujų gyvenimo sąlygų, ugdote norą gyventi šviesiau.

Mokyklos dėstytojams ir visiems mokslo darbuotojams linkime ir ateityje nepritrūkti kūrybinės galios ugdant ir kasmet išleidžiant į gyvenimą gausų būrį sumanių specialistų, kurie aktyvintų kaimo kultūrinį gyvenimą, nestokti naujų idėjų, atidos ir tarpusavio supratimo. Mieliems moksleiviams – pasitikėjimo savo jėgomis siekiant užsibrėžto tikslo, noro ir toliau augti ir tobulėti. Iš visos širdies linkime ir norime, kad ši šventė įkvėptų lengviau pakelti kasdienybės sunkumus.

Su pagarba,

Joniškėliečių klubo Mažupė vardu

prezidentė  Violeta Veličkienė

Vilnius,

2010-06-23

Komentuoti su „Facebook “

3 Comments

  1. Lietuvnikas Lietuvnikas 28 liepos, 2010

    Ilgokai pavadinime mirgantys žodžiai rėžia akis, tad, prabočykit, nesusiturėjau: „Kreipimosi žodis g e r b i a m a s , vartojamas su kitu asmens pavadinimu, oficialiojoje vartosenoje turi būti įvardžiuotinės formos (pvz.: gerbiamoji mokslo bendruomene, t.y. kaip ir teisingai parašytas gerbiamasis direktoriau“.
    „Kabinėjuosi“ todėl, kad iš tokių tekstų mokosi jaunimas… Dar kartą – prabočykit.

  2. Petrute Petrute 27 birželio, 2010

    Grazu !
    Aciu uz puikius zodzius 🙂 ! Gaila, kad nieks iš klubo nariu neatvyko … Taip, juk visi Paparcio ieskojo …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.