Press "Enter" to skip to content

Jogurtinis tortas

Jums reikės:

6 kiaušinių,

2 stiklinių miltų,

1,5 stiklinės cukraus,

1,3 l jogurto,

2 šaukštų želatinos,

700 g braškių,

vanilinio cukraus,

citrinos rūgšties,

cukraus,

1 pakelio želė,

uogų papuošimui.

• Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi (apie 10 min). Į masę sudėkite miltus ir atsargiai išmaišykite.

• Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 190°C orkaitėje 20-30 min.

• Atvėsusį biskvitą perpjaukite į dvi plonas dalis ir supjaustykite gabalėliais.

• 0,5 stiklinėje vandens ištirpinkite truputį cukraus ir citrinos rūgšties. Tirpalas turi būti saldžiarūgštis.

• Sutrinkite braškes, įdėkite šiek tiek cukraus bei vanilinio cukraus.

• Abi biskvito puseles aplaistykite paruoštu tirpalu ir pertepkite trintomis braškėmis.

• Išbrinkintą ir ištirpdytą želatiną truputį atvėsinkite, supilkite į jogurtą ir gerai išmaišykite.

• Kepimo formoje sudėliokite biskvito gabalėlius ir apliekite paruoštu jogurtu.

• Kai jogurtas truputį sustings papuoškite vaisiais ir užpilkite paruoštą ir atvėsintą želė.

• Tortą palikite šaldytuve per naktį.

Skanaus!

Visada Jūsų:

Laura ir Grėtė

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. !D! !D! 8 rugsėjo, 2010

    atrodo skaniai 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.