Press "Enter" to skip to content

Puoselėti rajono mokyklas padeda ir ES fondai

Rugsėjo 21-ąją mūsų rajone prasidėjo jau tradicine tapusi akcija „Kuriame jaukią mokyklos aplinką“. Savivaldybės mero Gintauto Gegužinsko sudaryta komisija vertina Švietimo įstaigų patrauklumą. Komisijoje dalyvauja Savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas, Savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Kazys Polekas, Savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Vida Stokienė, Administracijos direktorius Rimantas Užuotas, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Jurgita Vaitiekūnienė ir Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vyriausioji specialistė Dalia Vasiliūnienė.
Visi mokytojai ir mokiniai supranta, kad švarioje, saugioje ir jaukioje aplinkoje gyventi ir dirbti yra kiekvieno svajonė. Todėl visi kiek galėdami puoselėja ir gražina savo aplinką. Deja, daug kas priklauso ir nuo finansinių galimybių.

Džiugu, kad mūsų rajone yra mokyklų, kur Europos struktūrinių fondų dėka mokiniai džiaugiasi jaukiomis suremontuotomis klasėmis, naujutėlaičiais baldais, informacinių technologijų centrais.

Vieną tokių klasių akcijos „Kuriame jaukią mokyklos aplinką“ komisijai pristatė Narteikių darželis-mokykla „Linelis“. Svečius pasitiko iškilmingai nusiteikę mokiniai, mokyklos direktorė, mokytojos. Skambant ramiai kanklių muzikai komisijos pirmininkas, Savivaldybės meras Gintautas Gegužinskas buvo paprašytas perkirpti simbolinę atidarymo juostelę. Meras visiems palinkėjo gerų mokslo metų ir daug džiugių akimirkų atnaujintoje klasėje. Buvo pasidžiaugta realiai matoma Europos Sąjungos parama kuriant jaukius antruosius namus kaimo vaikams.

Tokia pat parama suteikta ir Nakiškių, Dagių, Puškonių, Deglėnų, Žadeikonių, Kraštų, Gulbinėnų vaikų dienos centrams. Jie vykdo projektą „Sąlygų sudarymas šeimos ir darbo derinimui Pasvalio rajone“.

Šaltinis: www.pasvalys.lt

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. mamyte. mamyte. 1 spalio, 2010

    labai malonu sioje mokykleleje.Geros mokytojos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.