Press "Enter" to skip to content

Ekologija miegamajame

Vis dažniau kalbama apie ekologiją, jos naudą žmonėms, sveiką gyvenseną… Bet ar susimąstome apie sveiką miegą bei sveikatą, nes žmonės net trečdalį gyvenimo praleidžia miegodami? Ar nevertėtų susimąstyti  ant ko miegame?

Jau ir Lietuvoje galite įsigyti ekologiškų čiužinių. Ergokozee čiužinio branduolys sudarytas iš naujos kartos atvirų porų  putų poliuretano HR. Dėl šių skirtingo dydžio porų oras geriau cirkuliuoja, nesikaupia drėgmė, nes žmogus per naktį išprakaituoja net iki vieno litro vandens. Be to miegant ant jo nebus karšta, kaip ant viskoelastinio čiužinio. 7 anatominių zonų dėka čiužinys maloniai apglėbia kūną, todėl išvengiama galūnių tirpimo, nugaros skausmo, raumenys labiau atsipalaiduoja ir geriau pailsima. Čiužiniuose nėra jokių kenksmingų žmogui cheminių priedų bei klijų, kurie dažnai savo sudėtyje turi formaldehidų, ir  yra kancerogeniniai. Taip pasiektas rezultatas, kad žmogus gali sveikai miegoti ir nekvėpuoti kenksmingais chemikalais. Kalbant apie čiužinius, jie tiks ir alergiškiems žmonėms, nes juose nesikaupia dulkių erkutės bei grybeliai. Užvalkalai turi EKOTECH sertifikatą, yra antialerginiai. Šiais laikais čiužinių gamybos technologijos sparčiai vystosi ir tobulėja. Nederėtų apsiriboti vien tuo, kas yra likę nuo seno. Šiais

moderniais laikais netrūksta naujų technologijų čiužinių gamyboje, kurie gali suteikti ne vien ypatinga komfortą žmogui, tačiau ir padėti esant rimtoms sveikatos problemos. Kaip antai, įvairūs stuburo negalavimai, alergijos, tirpimai, atsirandantys kai sutrinka kraujotaka. Vertėtų paminėti keletą rimtesnių čiužinių gamintojų, kurie itin daug dėmesio skiria sveikatai. Metzeler bei Ergokozee gamina ekologiškus ortopedinius čiužinius. Naujausi mokslo bei technikos pasiekimai leidžia gamyboje naudoti saulėgrąžų, sojų aliejus, kurie truputi prailgina čiužinio tarnavimo laiką. Įspūdingas efektas pasiektas  pjaustant čiužinio branduolį 3-D pjaustymo technologija, kuri pagerina funkcines čiužinio savybes bei suteikia itin kokybišką poilsį..

Taigi susirūpinkime savo sveikata bei geru miegu. Neterškime to, ką galime kontroliuoti.

Visi duomenys apsaugoti autorinėmis teisėmis. Kopijuoti ar kitaip

atgaminti bei platinti be sutikimo draudžiama!

UAB „Interjerų vizija”

Adresas: Vilniaus g. 6, Panevėžys

Tel. nr.: 860095912

El.p. interjeruvizija@gmail.com

http://www.interjeruvizija.lt

Elektroninė parduotuvė http://e.interjeruvizija.lt

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

  1. Armantė Armantė 30 rugsėjo, 2021

    Mes stipriai alergiški įkvepiamiems alergenams, tad tokios temos visuomet aktualios. Po remonto samdėme profesionalius tvarkytojus https://nevark.lt/paslauga/generalinis-postatybinis-valymas/ nes savo jėgomis idealią švarą sukurti kainuotų ir daug laiko, ir daug tablečių nuo alergijos.

  2. būstmokslis būstmokslis 15 balandžio, 2011

    Dera nepamiršti, kad be to, jog „žmogus per naktį išprakaituoja net iki vieno litro vandens“, tas pats žmogus dar ir pagamina apie 10 litrų ne Chanel Nr.5 kvapo dujų. Tskant, prisibezda!
    Todėl miegamojo ekologiją pagerinsime, gerai jį vėdindami ir vengdami vakarienei žirnių ar rūgpienio.
    Tokia , žinot, ekologiška vizija…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.