Press "Enter" to skip to content

Žiemos žaidynės

Žiemai baigiantis Kupiškyje vyko kasmetinės, tradicinėmis tapusios šaulių žiemos žaidynės. Pasvalio 7-os kuopos šauliai taip pat nepraleido progos išmėginti jėgas. Aišku, be Joniškėlio gabrielės Petkevičaitės-Bitės direktoriaus A. Kanapecko paramos nebūtų pavykę pasiekti šių žaidynių. Taip pat didžiulis ačiū ir mūsų šaulių vadui S. Ilgučiui, be kurio nebūtume pasiruošę užduotims.

Smagu kai užnugaryje turi palaikymą, tuomet ir kovoti atsiranda didesnis ūpas. Šauni mūsų krašto šaulių vyriška kompanija ne tik geru ūpu pasižymėjo žaidynių metu, bet ir apdovanojimų persivežė.

Pirmoji rungtis „granatos“ metimas. Čia mūsų šauliai pasirodė geriausiai. I-ąją vietą užėmė rikiuotės šaulys J. Jurkevičius, o II-ąją jaunasis šaulys M. Oniūnas. Matyt mūsų jaunuoliai nepratę bėgioti, nes nepavyko užimti šioje užduotyje prizinių vietų. Nors ąš manau, kad Pasvalio šauliai tiesiog norėjo leisti ir kitiems užimti nors kelias prizines vietas. O gal įtaką padarė žvarbus oras ir ilga kelionė? Nors svarbiau yra tai, kad sekančioje užduotyje, šaudyme iš pniaumatinio šautuvo M.Oniūnas užėmė II-ąją vietą. Taip pat šaunuolis nerikiuotės šaulys A.Kregždė šaškių varžybuose užėmęs I-ąją vieta.

Garsių plojimų verti 7-os šaulių kuopos vyrai. Bendroje lentelėje jiems pritrūko tik vieno mažiuko taško iki pirmosios vietos. Tikėkimės, (ir laikykim špygas) kad kitais metais tas vienas taškas nepakištų kojos užimti garbingąją pirmąją vietą.

 

Šaulė Indrė Ilgutytė

Dalyvių apdovanojimo akimirka
Pasvalio 7-os kuopos vyrai su Lietuvos Šaulių sąjungos 5-osios Panevėžio apskrities šaulių rinktinės vadu pulkininku-leitenantu Vladu Petkevičiumi(pirmas iš kairės)

 

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.