Press "Enter" to skip to content

Spalio 4 –jo –pasaulinė gyvūnų globos diena

Spalio 4 –jo –pasaulinė gyvūnų globos diena. Jaunųjų gamtininkų būrelis nutarė organizuoti šiai dienai skirtus renginius. Visi renginiai buvo skirti 1-4 klasių mokiniams , o pravedė juos vyresnių klasių mokiniai. Prieš dvi savaites pradinukai dalyvavo mini projekte „ Mano augintinis“. Mokiniai atliko tiriamąjį darbą-rinko informaciją iš mokinių apie tai , kokius gyvūnus jie laiko namuose; kas juos prižiūri; ar daug laiko skiriama priežiūrai; ar yra nuskriaudę ir matę skriaudžiamus gyvūnus. Mokinių atsakymai buvo įvairūs .Darbo rezultatai buvo pristatyti spalio 4-tą dieną per konferenciją 1-4 klasių mokiniams.

Mūsų gimnazijos pirmokėliams buvo organizuota dailės pamoka, kurią vedė IIa(g) klasės mokiniai. Mokinukai buvo mokomi piešti tema „ Gyvūnai“. Vyresnių klasių mokiniai Evelina, Monika, Aušra,  Gabrielė ir Viktorija patarinėjo, padėjo pirmokams piešti.

Visi gimnazijos mokiniai ir mokytojai galėjo atnešti savo auginamo gyvūno nuotrauką ar piešinį, kurį patalpinome ekspozicijoje pirmame aukšte“ Čia mano namai“.

Visi rezultatai buvo apibendrinti spalio 4-tą dieną  vykusioje konferencijoje 1-4 klasių mokiniams, kur  jaunųjų gamtininkų būrelio nariai pristatė tiriamojo  darbo rezultatus, parodė filmuką apie gyvūnų globą.

Šiemet minėti šią dieną kvietėme pačius mažiausius gimnazijos mokinius. Tikimės , kad kitais metai  bus organizuojami renginiai ir vyresnių klasių mokiniams.

Ačiū pradinių klasių vadovams, kurie nepagailėjo pamokos ir atvedė mokinius į renginį. Didelis ačiū jaunųjų gamtininkų būrelio nariams: Godai Kondrotaitei, Gerdai Gribauskaitei, Silvijai Brazauskaitei, Bertai Bačkytei, Evelinai Bajoriūnaitei, Žygintai Špiliauskaitei, Erikai Šulskytei, Eimantui Karmazinui, Vaidui Mickevičiui , Alvydui Anilioniui, Evelinai Plačiukaitytei, Gabrielei Gavutytei, Aušrai Maldarytei, Monikai Grinevičiūtei ir Viktorijai Tekutytei.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.