Press "Enter" to skip to content

Pirkti drabužius internete ar parduotuvėse?

Pirkti drabužius internete ar parduotuvėje? Kas svarbiau? Greičiau ir pigiau apsipirkti ir prarasti matavimosi malonumą ar sugaišti pusdienį po parduotuves ir išsirinkti tik keletą brangesnių rūbų? Tai bene pagrindiniai klausimai, į kuriuos derėtų atsakyti kiekvienam pirkėjui, kuris domina drabužiai internetu.

Ne paslaptis, kad daugeliui moterų vaikščioti po parduotuves ir apžiūrinėti, matuotis drabužius yra vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų. Juk malonu pamatyti gyvai, paliesti, galų gale pasimatuoti, pažiūrėti kaip atrodo ant kūno jus dominantis rūbas. Todėl moterimis drabužių pirkimas – pramoga.

Žinoma, pirkimas parduotuvėse turi ir trūkumų. Dažniausiai didžiuosiuose prekybos centruose įsikūrusiuose drabužių parduotuvėse kainos yra gana aukštos ir ne visiems įkandamos. Jų kaina sudaro didžiųjų prekybos centrų nuomos kaštai, pardavėjų atlyginimai ir kitos sąnaudos. Taip pat kokybiškų, žymių firmų drabužių užpirkimo kaina gana aukšta. Taip galutinė drabužių kaina yra pakankamai aukšta, todėl kai kurios moterys mėgsta tik pasimatuoti jas dominančius drabužius, tačiau neįstengia jų įpirkti.

Žymiai pigiau galima apsipirkti turgavietėse, tačiau yra tikimybė, kad įsigysite nekokybiškų drabužių ar net žymių prekių klastočių. Tokie drabužiai žymiai pigesni, nes pardavimo kaištai daug mažesni, bet ar verta rizikuoti? Taip pat turgavietėse dažniausiai didelės žmonių grūstys, o šaltesniu sezonu beveik neįmanoma pasimatuoti dominančių drabužių.

Taigi, galbūt verta susimąstyti apie drabužių pirkimą internetu? Juk drabužiai internetu gali būti puikus sprendimas siekiant sutaupyti laiko. Pakanka žinoti tikslius savo kūno išmatavimus ir neišeinant iš namų bei nesugaištant pusdienio galima išsirinkti norimus drabužius tiesiog praleidžiant keletą minučių prie kompiuterio. Greita, patogu ir patikima.

Komentuoti su „Facebook “

3 Comments

  1. Dalia Dalia 30 sausio, 2022

    kad ir kaip patogu pirkti internetu, drabužius mėgstu pirkti gyvai, apčiupinėju medžiagą, prieš perkant jau žinau ar gerai nešiosis, kaip reikės skalbti, kokias priemones naudoti.. nors šiaip su skalbimu bėdų neturiu, esu išsirinkusi keletą skalbiklių iš moulin.lt kurie išplauna viską

  2. internetine rubu parduotuve internetine rubu parduotuve 9 rugpjūčio, 2017

    Jei norite niekada nesuklysti ir išleisti krūvas pinigų, tuomet reiktų ir apsipirkinėti parduotuvėse. Tačiau, jeigu norite pamatyti didesnę rūbų įvairovę, o ir surasti kartais net du kartus pigesnę prekę, tuomet reiktų žiūrėti rūbų internetu.

  3. pirkėja pirkėja 12 lapkričio, 2012

    Nenoriu sutikti su tuo kad turgavietėje galima pigiau apsipirkti, kaip tik galima permokėti o ir kokybė abejotina. Sakyčiau turguje pirkti prabanga:) Pigiau ir kokybiškesnę prekę galima nusipirkti parduotuvėj o ypač per išpardavimus. Taip pat verta pirkti iš užsienio internetinių parduotuvių ypač per išpardavimus. O lietuviškose internetinėse parduotuvėse nežinant kainų galima nemažai permokėti. Apskritai perkant internetu reikia žinoti realias kainas, nes už tą pačią prekę galima permokėti ir du , tris kartus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.