Press "Enter" to skip to content

Besmegenių šalyje

Kai mūsų šalyje aštrų šaltuką keičia vėjuotas atodrėkis, atodrėkį- vėl šaltis, šaltį-atšilimas ir t.t., nejučia kyla noras vis tiek kažkaip džiaugtis ta žiema. Gal paprasčiausiai pastatyti sniego senį? Daug sniego senių? Bet… kai sniegas limpa-pučia žvarbus vėjas ir nesinori iš namų kelti kojos. O kai spusteli šaltis-nebelimpa sniegas. Taip ir nėr nei sniego senio, nei sniego senės. O ką jau apie jų anūkus bekalbėti.

Narteikių darželio-mokyklos „Linelis“ ugdytiniai ir jų šeimos nariai ėmė  „ pasipustė delnukus ir nulipdė anūkus“. O lipdė ir iš sniego, ir iš vatos, ir iš folijos, ir iš plastiko, ir iš popieriaus, ir net iš kopūstų.

Vasario 8-ąją, kai didesnes mokyklas atakavo Dėdė Gripas,  „Linelio“ vaikai rinkosi į parodos „Besmegenių šalyje“ atidarymą. Čia  darželio auklėtiniai ir pradinukai deklamavo, dainavo , šoko. Žodžiu, buvo ne tik gražu, bet ir linksma. Dėkojame visiems nepatingėjusiems paruošti eksponatus parodai ir kviečiame apsilankyti parodoje. Besmegeniai  mokykloje puikuosis iki kovo 1 d.

[scrollGallery id=89]

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.