Press "Enter" to skip to content

Salotos su kepta vištiena

vistienos salotos
Vienai porcijai reikės:
100 g vištienos filė
2 skiltelių česnako
Saujos pekino kopūsto
Saujos Iceberg salotų
Pusės pomidoro
2 v.š. konservuotų kukurūzų
Dviejų pievagrybių
Druskos/pipirų
Užpilui:
50 g aliejaus
2 a.š. šviežių citrinos sulčių
0.5 a.š. garstyčių
Druskos/pipirų
Raudonosios paprikos miltelių
Vištienos filę supjaustyti juostelėmis. Pabarstyti druska ir pipirais. Įkaitintame aliejuje pakepinti spaustą česnaką, jam pageltonavus jį išgriebti. Į aliejų kuriame kepė česnakas dedame vištienos filę. Pakepiname po 3 min iš abiejų pusių. Atidedame į šalį.
Į lėkštę dedame saują smulkintu Iceberg salotų ir pekino kopūstą. Ant viršaus dedame supjaustytą pomidorą, užbarstome kukurūzų, dedame supjaustytus pievagrybius bei keptą vištieną.
Iš duotų ingredientų pasidarome užpilą ir juo apšlakstome salotas. Labai skanu su skrudinta balta duona 😉 Skanaus!

Receptą pristato :

susi-edgaras

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. To Jama To Kanawa iš Stipų To Jama To Kanawa iš Stipų 23 gegužės, 2013

    Puiki puikaus maisto nepakartojamos elegancijos reklama!
    Visiems beieškantiems – Ebi ten maki! (10.00 Lt).
    Gi aš, pavargęs nuo edomae – zushi, čia, mūsų Lietuvėlėje, radau neišpasakyto gardumo užkandėlę. Tarkim: plonai atpjauta juodos n a m i n ė s duonelės riekutė, nestoras skilandžio šmotelis (galima pakeisti sluoksniuotų lašinukų gabalėliu, šviežiai kadagio dūmuose parūkytu; jei tų lašinukų savininkė kiaulaitė būtų danų ar lenkų kilmės – irgi nereikia baimintis – skanu vis tiek, bo lašinukams kilmės sertifikatas kaip ir nebeaktualus…), raugintas ąžuolo ir juodųjų serbentų lapuose agurkėlis! Dar 0, 33 L +6° C temperatūros alučio (suderinta Vilkmergės Šventiniam, bet tiks ir „Joaldos“ karpinis…) kufeliukas!!!
    Bul – bul! Pabandykit!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.