Press "Enter" to skip to content

Joniškėliečiai: Mantas Snieška

429973_462337960473231_1695370418_n

Mantas kurį pažįstą visi ir kuris pažįsta visus. Šio žmogau širdyje telpa daugybė dalykų, bet svarbiausi – muzika, krepšinis ir draugai. Be muzikos Mantas negali nė dienos, ji „kala“ ir kai jaunuolis dirba, ir kai tiesiog sėdi prie kompiuterio. „Krepšinis – mano kraujyje“ – šypsosi joniškėlietis,- „o draugai yra viskas“. Su jais galima viską: ir pasportuot, ir pabaliavot, ir prie gaivios upės pasikaitinti…

Dabar Mantas  laukia egzaminų rezultatų ir svajoja įstoti į  kineziterapiją bei tapti  masažistu.  Tai sena, subrandinta svajonė ir vaikinas tikisi, kad šiemet ji realizuosis.  Iki rudens kirba mintis išlėkti užsienin: užsidirbti pinigų mokslams ir svetimų kraštų pamatyti.

-Ką tau reiškia Joniškėlis?

– Joniškėlyje gyvenu jau daug metų, todėl manau, kad jis man svarbus. Čia gyvena daug mano draugų.  Pažįstu visą miestelį turbūt kaip ir kiekvienas čia gyvenantis žmogus. Šiuo metu labai noriu išvykti, tačiau Joniškėlis tikrai nebūtu užmirštas. Apsilankysiu čia nuolat, o jei atsirastų  galimybė čia dirbti pagal specialybę tikrai to neatsisakyčiau.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.