Press "Enter" to skip to content

Keptas varškės sūris

keptas-suris
I. Pikantiškas:
10-12 skiltelių česnako
Truputi aliejaus
Druska/pipirai
Krapai
Visus ingredientus sumaišyti, česnaką išspausti ir ištrinti sūrį. Kepti 170 C temperatūroje, kol gražiai pagels ( apie 20min).
II. Saldus:
3 v.š. medaus
1 a.š. cinamono (nubraukatas)
Medų išsukti su cinamonu, aptepti sūrį. Kepti 170 C temperatūroje, kol gražiai pagels (apie 20min).
Skanaus 🙂

Receptą pristato :

susi-edgaras

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.