Press "Enter" to skip to content

Kokie dėklai geriausiai tinka jūsų iPhone telefonui?

iphone deklaiNeseniai pasirodęs iPhone 5 mobilus telefonas labai greitai išpopuliarėjo. Tai nieko keisto, kadangi Apple produkcija mobiliojoje rinkoje jau ne vienerius metus buvo laikoma aukšto lygio, o daugeliui žmonių turėti Apple iPhone telefoną yra lyg prestižo reikalas. Nors ankstesni modeliai buvo taip pat gerai įvertinti, tačiau Apple kompanija gana greitai atnaujina savo programinę įrangą, tad nereiktų stebėtis, jog praėjus nemažai laiko po telefono išleidimo, daugelis programinės įrangos dalių jau yra nebeatnaujinama. Vadinasi, jeigu norite ir toliau naudotis moderniais Apple iPhone prietaisais, turite tikrai nemažai pinigų skirti naujo telefono įsigijimui. O kad telefonas būtų tikrai patogus ir saugus, reiktų pasirūpinti ir atitinkamais aksesuarais. Šiuo atveju, kalbame apie iPhone dėklus – kadangi atsirado naujas, penktasis iPhone telefono modelis, tai nieko keisto, kad dėklų gamintojai taip pat rūpinasi, kad iPhone 5 dėklai būtų tobulesni už praeitus. O kaip tai suprasti?

Ši skirtumą nesunku pamatyti – anksčiau buvo gaminami įvairūs iPhone dėklai, kurie nors ir buvo labai patvarūs, tačiau gerokai „pastorindavo“ telefoną – taip jau gaudavosi, kad telefonas prarasdavo savo originalias formas. O štai dabar neseniai pradėti gaminti iPhone 5 dėklai, kurie yra itin ploni, negana to – dar ir permatomi. Taigi, tie žmonės, kurie nuolat sakydavo, kad dėklai gerokai sugadina telefono išvaizdą, dabar tikrai negalės šio argumento patvirtinti, kadangi naujausi iPhone 5 dėklai yra iš tiesų labai gražūs. Permatomumas yra didelis pliusas, kadangi galima net nepastebėti, kad telefonas yra su dėklu.

O kalbant apie saugumą, tai niekas nėra prarasta – maksimali apsauga nuo mechaninio poveikio yra būtent tai, kodėl anksčiau dėklai buvo tokie populiarūs – ypač gerai, jeigu dėklas yra parduodamas kartu su specialia plėvele, kuri leidžia išlaikyti saugų ekraną. Naujausi iPhone 5 dėklų modeliai turi tikrai įspūdingą apsaugos sistemą, tad jums daugiau nereikės jaudintis dėl to, kad jūsų naujas gražus mobilus telefonas suskils arba suduš. Žinoma, idealiausias variantas, kuomet estetinis vaizdas yra toks pat ištobulintas, kaip ir apsauga nuo dužimo. Džiugu, kad šiuo metu gaminami dėklai jau yra kur kas pažangesni abejais aspektais, nei tie, kurie buvo gaminti praeitoms iPhone telefonų kartoms.

Kokie iPhone aksesuarai gerai apsaugos jūsų telefoną?

Vienas iš dalykų, apie kurio įsigijimą tikrai reiktų susimąstyti yra telefono ekrano plėvelė. Net jeigu ir neplanuojate artimiausiu metu įsigyti iPhone dėklo, tai telefono ekrano plėvelė šiam telefonui tikrai bus reikalinga – ji nei kiek nesumažina vaizdo kokybės, tačiau apsaugo ekraną nuo staigių kritimų. Nors ir kokie atsargūs bebūtume, visgi reikia pripažinti, kad tokių dalykų retkarčiais nutinka, tad jūs galite apsisaugoti nuo tokių netikėtų ir nelaimingų atsitikimų. Tokia plėvelė dažnai yra pridedama perkant modernų iPhone dėklą, tad jeigu jūs anksčiau buvote tos nuomonės, jog dėklai tik gadinai telefono išvaizdą, dabar pats laikas pasidomėti naujausiais iPhone aksesuarais, kurie ne tik išlaiko subtilias iPhone dizaino formas, tačiau taip pat ir garantuoja jums ilgą telefono veikimą ir išliekantį grožį.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.