Press "Enter" to skip to content

Nepamirškit DARBO!

DARBAS logo

„Darbo“ redakcija, nepamirštanti savo laikraščio senų tradicijų, bet su nauju požiūriu į gyvenimą, skelbia ateinančių metų prenumeratos pradžią. Mūsų rūpestis – kad „Darbas“ dienos šviesą išvystų kuo informatyvesnis, įdomesnis. Iš tikrųjų laikraščio gyvenimas trumpas: kas jį pervertė, kas nuotraukas pažiūrėjo ar šiek tiek įdėmiau paskaitė ir padėjo į šalį, ar į šiukšliadėžę numetė, ugnį prasikūrė.

Tačiau jis gimsta sunkiai. Kiekvienas mūsų žurnalistų sakinys, pateikiamas skaitytojui, ne kartą apmąstytas, apgalvotas, koreguotas. Šiandien mes vienokie, rytoj jau kitokie – gvildenantys naujas temas. Ir taip numeris keičia numerį…

Per 65-erius gyvavimo metus permainingi gyvenimo vėjai „Darbo“ laikraščio ne tik neištrynė, bet dar labiau sustiprino, padėjo pamatą po kojomis. Todėl nuoširdžiai kviečiu draugauti, bičiuliautis ir 2014-aisiais. Mes ir toliau stengsimės būti reikalingi, Jums mieli skaitytojai, nes jei nebūtų Jūsų, nebūtų ir mūsų! Prenumeratos kainos išliko nepasikeitusios.

Romualdas STONKUS “Darbo” laikraščio vyr. redaktorius

Nuotrauka iš 2013-12-04 12:22:07

 
Vilnius

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Gracija (švenčianti vardadienį) Gracija (švenčianti vardadienį) 5 gruodžio, 2013

    Tai nutiko Nikitos Sergejevičiaus Chruščiovo laikais (kas anas buvo, manau, istorijos mokytojai paaiškins gimnazistams – savo mokytiniams).
    Prieina joniškėlietis prie spaudos kiosko ir klausia: „Pravda“* turite? Ne, išpardavėm, atsako kioskininkė. Tai kas dar liko? – klausia joniškėlietis, negalintis gyventi be spaudos naujienų; tik „DARBAS“** liko – burbteli moteriškė.
    Anekdotas senas, pilkas, ale prasmingas… Beje: „Pravda“* (liet. Tiesa) – laikraštis, įkurtas bolševikų; „Darbas“** (rus. Trud), to meto laikraštis, įkurtas bolševikinių profsojūzų…
    Moralas: ieškokit darbo, kas jo Pasvaly dar neturi!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.