Press "Enter" to skip to content

Sutvarkyta gimnazijos sporto salė

Joniškėlio gimnazijaįgyvendino projektąGimnazijos sporto salės remontas, kuriam buvo gauta parama pagal Pasvalio rajono vietos plėtros strategijos Pasvalio rajono integruota 2007 – 2013 m. Vietos plėtros strategija gyvenimo kokybei kaime gerinti I prioriteto Viešosios infrastruktūros ir kaimo aplinkos gerinimas bei verslumo skatinimas priemonę „Kaimo atnaujinimas ir plėtra“ (leader metodu)„.

Vietos projekto tikslas – sudaryti palankias sąlygas Joniškėlio bendruomenės narių poreikių tenkinimui pritaikant mokyklos patalpas: išspręsti vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų joniškėliečių užimtumo problemą, sudaryti sąlygas vaikams, paaugliams ir jaunimui plėtoti savo gabumus, tenkinti saviraiškos poreikius, skatinti mokyklos ir miesto bendruomenės narių aktyvumą, bendradarbiavimą, neformalų bendravimą, ugdyti savarankiškas ir sveikas asmenybes, puoselėti sveikos gyvensenos įgūdžius.

Uždaviniai – atlikti gimnazijos sporto salės remontą, įrengti visas higienos normas atitinkančius persirengimo kambarius, skleisti informaciją apie įgyvendinamą projektą, dalytis patirtimi.

Norime pasidžiaugti, kad vis projekto uždaviniai buvo įgyvendinti: pakeistosgimnazijos sporto salės grindys, įrengti visas higienos normas atitinkantys persirengimo kambariai (pakeistas jų vamzdynas, suremontuotos lubos, sienos, grindys, įrengta ventiliacijos sistema, įrengti tualetai ir dušai).

Dabar sporto sale naudojasi ne tik gimnazijos mokiniai, bet ir visi joniškėliečiai. Bendruomenės nariai ateina sportuoti į gimnazijos salę tris kartus per savaitę. Užsėmimus organizuoja joniškėlietis Sigitas Ilgutis. Didžiuojamės joniškėliečių krepšinio komanda, kuri Pasvalio rajono II lygos pirmenybėse žaidžia be pralaimėjimų.

 Nuotrauka iš 2013-12-04 14:34:59

 

 

 

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

  1. Joniskietis Joniskietis 10 rugpjūčio, 2017

    O tai bent jau jaunimui šildomas grindis sudėjo ar reiks šalt ant tų plytelių žiemą? Manau geriausia būt buvę lenteles dėti arba išvis dažyt..

  2. As As 16 gruodžio, 2013

    kam tie dusai, jei net naudotis neleidzia??? Padare del zmoniu, kurie atvaziuos stebet……

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.