Press "Enter" to skip to content

Maisto papildai sportuojantiems padeda pasiekti geresnių rezultatų

papildai sportuojantiemsMaisto papildai sportuojantiems dažnai painiojami tik su sportininkams skirtais preparatais. Maisto papildai – tai ir nesportuojantiems žmonėms tinkantys produktai, padedantys papildyti mitybą bei tokiu būdu jaustis geriau. Praktikoje pastebima, jog nemažai įvairiausių ligų yra susijusios su nusilpusiu imunitetu, o pastarasis silpnėja dėl nepilnavertės mitybos, prasto miego ar kitų faktorių. Yra įvairiausių maisto papildų, kurie padeda pagerinti miego kokybę, taip pat yra tokių, kurie papildo kasdieninį žmogaus mitybos racioną reikalingomis medžiagomis. Būtent apie tokį produktą ir papasakosiu šiame straipsnyje.

Amix Anabolic Masster  – tai ne tik eilinis masės augintojas, suteikiantis papildomų kalorijų. Tai produktas „viskas viename“, kuris savo sudėtyje turi didelį kiekį angliavandenių, baltymų bei kitų medžiagų. Baltymai sudaro 45% šio produkto, o angliavandeniai – 39%. Toks angliavandenių bei baltymų santykis užtikrina, jog žmogaus organizmas tikrai bus aprūpintas reikalingomis medžiagomis. Produkte nėra jokių žmogaus organizmui nereikalingų ir netgi kenksmingų riebalų. Taip pat produktas papildytas mineralais, kurie yra būtini žmogaus organizmui. Šis produktas puikiai pasitarnauja ir tuomet, kuomet nespėjama pavalgyti. Tik viena šio produkto porcija ir Jūsų organizmas bei raumenys bus apsaugoti nuo maistinių medžiagų bado.

Produktas yra praturtintas įvairiomis medžiagomis, kurios ypač reikalingos fiziškai aktyvaus žmogaus organizmui. Šio produkto dienos normoje yra net 6 gramai skirtingų kreatino formų. Kreatinas padidina raumens masę bei jėgą. Taip pat sudėtyje yra inozino, kuris padidina raumenų ištvermę bei aprūpinimą deguonimi. Negana to, sudėtyje yra 4 gramai aminorūgščių (glutamino, leucino, izoleulino, valino bei HMB), kurios padeda žmogaus organizmui greičiau atsistatyti po fizinio krūvio. Tai reiškia, jog Jūs galėsite treniruotis dažniau bei intensyviau. Taip pat sudėtyje yra taurino bei tirozino, pastarieji yra naudingi ne tik raumenims, tačiau ir nervinei žmogaus organizmo sistemai. Net 1,5 gramo arginino, citrulino malato bei histidino mišinys padės „užpumpuoti“ bei išsidirbti Jūsų raumenis kaip niekada gerai. 100 gramų produkto yra ir 500 miligramų įvairiausių žolelių, tarp kurių ir natūralaus testosterono lygį kelianti – tribulus terrestris. Galiausiai, sudėtyje esantys virškinimo fermentai padės Jums visiškai suvirškinti bei pasisavinti visas naudingas medžiagas.

Produktas tapo mėgiamu ne tik sportininkų, tačiau ir nesportuojančių tarpe. Dienos norma – 100 gramų. Siūlytumėme 50 gramų produkto (1,5 viduje esančio dozatoriaus kaušelio) sumaišyti su ~200 mililitrų vandens ar neriebaus pieno bei suvartoti tokius 2 kokteilius per dieną. Vieną jų būtinai po fizinės veiklos, kitą – dienos metu tarp valgių. Jeigu neužsiimate fizine veikla – išgerkite abi porcijas tarp valgių.

Neretai tokio tipo produktai yra ypač brangūs, tačiau to negalima pasakyti apie Amix Masster. Buvo pastebėta, jog Amix produkcija pasižymi ne tik puikiomis sudėtimis, tačiau ir protinga kaina. Beje, šis produktas yra 4 skirtingų skoniu: braškių, miško uogų, šokolado ir vanilės. Kiekvienas išsirinks pagal skonį!

Taigi, jeigu esate nusivylę angliavandeniais paremtais masės augintojais, esate užimtas žmogus ir dažnai nespėjate pavalgyti ar tiesiog norite pagerinti savo sportinę formą bei rezultatus – Amix Masster kaip tik Jums!

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.