Press "Enter" to skip to content

Miškininkai vėl dalins eglių šakas

eles-saka

Gruodžio 18 d. , 13 val., Pasvalyje ir Joniškėlyje prie padabintų Kalėdinių eglių prasidės akcija „Ateik ir parsinešk Kalėdas į savo namus“. Miškininkai kviečia gyventojus ateiti ir išsirinkti dovanojamą patikusią eglės šaką. Joniškėlyje akcija truks ne ilgiau nei valandą, o Pasvalyje eglišakės bus dalijamos tol, kol bus jomis besidominčiųjų. Pasvaliečiams vis dėlto patariama nedelsti iki vėlumos, nes didžiausias gražių eglių šakų pasirinkimas bus akcijos pradžioje.

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Coments are closed Coments are closed 18 gruodžio, 2014

    Labai dėkui miškininkams už šaką! Išsirinkau žalią, tankią ir kvepiančią mišku! Namuose padabinau papinkiais (tokie obuoliukai, jei kam neaišku), pabarsčiau skylamušyje užsilikusiais apskritais popieryčiais (skylamušis – toks įtaisas, skirtas dviems skylutėms pradurti popieriaus lapelyje, norint aną įsegti į „papkę“; jeigu lapeliai buvo įvairiaspalviai – patikėkit, labai fainai atrodo toks pabarstymas žaliame fone!). Po šaka padėjau virtuvinį duršlyką, porą atidarytų, bet išvalgytų tuno konservų dėžučių (p. Petruškevičiaus Manto rekomendacija!) – vsio, gavosi zašybis kompozicija, laukiu nesulaukiu maratoninių švenčių!!).
    Kuo čia dėtas „coments are closed“? Skaitykit klasiką TOMĄ Morkūną, bo anas nieko artyn neprisileidžia, bet kokią pastabėlę ugnimi išdegina ir jaučiasi kaip internetinės reklamos caras! (jei ir ne tzar puschka, tai bent joniškėlietiško internetinio laikraštėlio caras!).
    Ne man, kaimiečiui nuo Mūšos, mokinti „stilistą“ Petrušką ar kokį mažojo reklamos biznelio propaguotoją TOMĄ iš Panevėžio. Bet: „šilti megzti megztiniai?; p. Morkūnai, ar megztiniai būna n e m e g z t i?? M e g z t o s suknelės, Morkūnai, negali būti iš medžiagos! Storesnės ar tankesnės… Jei jau jos m e g z t o s – tai trikotažas! (pasidomėkit, ką tas žodis reiškia – pravers mulkinant žmones). Pėdkelnės – ne „velkamos“, o maunamos! (nesmagu klausti, ar savo gausių kelionių metu niekam nieko niekad taip ir nenumovėt?..).
    Užteks!
    Geriau sugrįžkit savo patarimais ten, p. TOMAI, nuo ko pradėjot! O pradėjot, jei atmintis neapgauna, nuo sargių…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.