Press "Enter" to skip to content

Stiliaus patarimai planuojančioms dėvėti megztą suknelę

megztos suknelėsNors šiuo metu sniego Lietuvoje dar nematyti ir tikrai žiema dar nekvepia (kvepia tik Kalėdomis ir imbieriniais sausainiais), tačiau jau darosi vėsu ir į drabužių spintas iš parduotuvių vis “atkeliauja” šiltesni drabužiai. Merginos pastebi, jog parduodami drabužiai internetu rudeniop transformavosi į šiltus megztus megztinius ir sukneles, tačiau dažnai kyla klausimas, kaip vilkėti megztą suknelę ir atrodyti stilingai? Tai atrodo taip sunkiai suderinami dalykai, tačiau stilistai teigia, jog tai tik klaidingas pirmas įspūdis. Kelios paprastos taisyklės ir įsigytos megztos suknelės internetu taps pačiomis geriausiomis ir šiltomis draugėmis, kurios leis atrodyti ne tik stilingai, bet ir geidžiamai.

Kokias dėvėti pėdkelnes?

Žiemą šalta, tad nereikia vaidinti didvyrių ir vaikščioti su plonytėmis pėdkelnėmis, vien dėl to, kad viršutinis rūbas yra pavadintas “suknelė”. Megztos suknelės natūraliai yra storesnės ir tankesnės medžiagos, tad ir jas derinti galima su storomis pėdkelnėmis ar tamprėmis. Ypač jei suknutė trumpa ar labiau primena tuniką ar ilgą megztinį. Galima vilktis ir pėdkelnes, o ant jų užsimauti ilgas kojinės virš kelių, gražiai atrodo kuomet šios puoštas pynėmis. Vien pažiūrėjus pasidarys šilta ir niekam nekils klausimų ar tau nešalta.

Diržas liemeniui pabrėžti

Megzti rūbai nors ir prigludę, tačiau ne visuomet prisitaiko prie kūno linijų, tad norint pabrėžti liauną liemenį, galima pasirinkti odinį diržą. Tačiau susijuosus diržu suknelės ilgis gerokai sutrumpėja, tad reikia įsitikinti ar suknelė vis dar dengia užpakaliuką. Jei nesididžiuoji liemeniu ar nepatinka diržai, tuomet papuošk kaklą ilgais karoliais, taip suteiksi figūrai ūgio.

Griežtesnis stilius

Jei įsigytos megztos suknelės internetu atrodo pernelyg romantiškos ir netinka darbiniam stiliui, tuomet prie jų prisiderink klasikinį švarkelį, kuris suteiks įvaizdžiui kiek daugiau griežtumo. Griežtesniam ir labiau klasikiniam stiliui sukurti pasitarnaus kietos formos rankinė bei klasikiniai odiniai ilgaauliai.

Kad būtų šilčiau

Jei švarkas nešildo, o ir nesinori griežto klasikinio stiliaus, tuomet suknelę derink su kailine liemene, odinėmis kelnėmis ar džinsinėmis tamprėmis ir bateliais su kailiu. Kailinis stilius šiuo metu ne tik populiarus, tačiau ir užtikrina, jog tikrai nesušalsi visą dieną.

Komentuoti su „Facebook “