Press "Enter" to skip to content

Pigūs skrydžiai leidžia dažnai lankyti sūnų

Jonas studijuoja viename iš Londono universitetų. Tam iš pradžių nepritarė jo mama Rima, tačiau dabar šeima yra radusi puikią išeitį. Rimai savo atžalą dažnai aplankyti išties pigūs skrydžiai.

„Jonas yra vienturtis mano sūnus, nors realiai jis jau suaugęs, tačiau man visuomet bus vaikas. Nenorėjau, kad jis išvažiuotų, nes žinojau, kad labai pasiilgsiu, tačiau reikalauti, kad liktų Lietuvoje vien dėl manęs būtų buvę per daug egoistiška. Jokiu būdu nebūčiau to dariusi, o dabar džiaugiuosi, kad radome puikią išeitį.

Dabar lėktuvo bilietai daug nekainuoja. Tiesa sakant, kai pirmą kartą pamačiau kainas, tai buvau tiesiog apstulbusi. Galvojau, kad jie kur kas brangesni. Kai situacija yra tokia, aš dažnai galiu aplankyti Joną, o ir jis pats į Lietuvą grįžta per visas pagrindines šventes ir vasaromis“, – džiaugėsi Rima.

Atveža lietuviško maisto

Rima juokauja, kad sūnų taip dažnai lanko todėl, kad nenori, jog jis mirtų iš bado. Moteris sūnui visada veža lietuviško maisto produktų, be to atvykusi gamina tradicinius lietuvių virtuvės patiekalus.

„Nenoriu, kad jis mirtų iš bado, juk žinote kaip būna su vaikais, – juokėsi Rima. – Išties nuvežu jam produktų, pagamino tai, ką jis mėgsta. Vis tiek juk pasiilgsti mėgstamų patiekalų, kai ilgai jų nevalgai“.

Dėl to, jog gali pajusti „gimtinės skonį“ džiaugiasi ir Jonas. Pasak jo, kitu atveju jis visuomet valgytų tik pusfabrikačius: „Pats gaminti nemoku, o esu gan taupus. Žinote, gyvenimas Londone nėra labai pigus, todėl į restoranus nevaikštau ir dažniausiai namie ką nors greitai „susitepu“. Kai mane aplanko mama, šiuo atveju viskas pasikeičia, kadangi visada vaikštau persivalgęs“, – šypsodamasis pasakojo Jonas.

Netrukus aplankys ir tėvas

Kita Rimos kelionė į Londoną pas sūnų bus ypatinga. Ji nuo visų praėjusių kartų skirsis tuo, kad pirmą kartą su ja vyks ir sutuoktinis Albertas.

Jono tėvas dirba tolimųjų reisų vairuotoju, todėl anksčiau paprasčiausiai nepavykdavo suplanuoti kelionės. Visgi, lapkričio pradžioje Joną pagaliau aplankys abu tėvai.

„Į kitą kelionę vyksime su vyru. Jau nupirkti avia bilietai, todėl belieka sulaukti kelionės. Manau, kad mano vyras jos laukia dar labiau nei aš, nes žinau, kad Albertas tikrai labai pasiilgo sūnaus. Be to, jis niekada nėra buvęs Londone, todėl tikrai turėsime ką parodyti“, – kalbėjo Rima.

Skraido ne tik pas sūnų

Rima pripažįsta, jog pastaruoju metu jos gyvenimas gana kardinaliai pasikeitė. Sūnus mokosi užsienyje, o vyras dažnai būna išvykęs darbo reikalais. Moteriai būti namie visiškai vienai nepatinka, todėl ji ne tik aplanko sūnų, tačiau ir skraido į kitas užsienio šalis.

„Turime visai daug santaupų, todėl nusprendžiau, kad galiu sau leisti kartais pasilepinti. Tiesiog susirandu kokį nors pasiūlymą  greitai.lt ir kelioms dienoms išvykstu į užsienį. Dažniausiai tai darau su drauge, o sykį keliavau su seserimi“, – atviravo Rima.

Keliauti moteris rekomenduoja visiems, kurie turi tokią galimybę. Pasak jos , galimybe pamatyti svečius kraštus visuomet reikia pasinaudoti: „Neužtenka pamatyti tam tikrus objektus per televizorių ar perskaityti apie tai knygoje. Reikia viską pamatyti savo akimis, nes tuomet tikrai būna gerokai įspūdingiau. Jeigu turite galimybę, tai keliaukite, juk nėra super brangu, o tokie nuotykiai tikrai įsimena ilgam ir suteikia daug pozityvios energijos, kurios dažnai žmonėms trūksta“, – patarė Rima.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.