Press "Enter" to skip to content

Skelbimų portalas pelną atiduos gyvūnų globos organizacijai

Šių metų rudenį socialiai atsakingų įmonių gretas papildė internetinis skelbimų portalas Viskas-viskas.lt. Portalo vadovas Tautvydas Pučkus teigia, jog svarbu nuolat atkreipti dėmesį į skaudžias, tačiau kartais nematomas visuomenės problemas, kurių viena – benamiai gyvūnai.

Bendradarbiauja su „SOS gyvūnai“

Skelbimų portalas nusprendė bendradarbiauti su gyvūnų globos ir priežiūros organizacija VšĮ „SOS gyvūnai“. Ši organizacija gyvuoja nuo 2008 metų ir jau yra išgelbėjusi daugiau nei 8000 gyvūnų, bei nuolat rūpinasi daugiau nei 150 globotinių. Viskas-viskas.lt vadovas sako, jog pagrindinis tikslas yra padėti tiems, kurie patys apsiginti ar pasirūpinti savimi nėra pajėgūs, o „SOS gyvūnai“ labiausiai atkreipė jų dėmesį dėl itin svarbaus principo – organizacija griežtai atsisako migdyti gyvūnus ir rūpinasi ne tik tais, kurie taip ir neranda namų, tačiau ir sergančiais, luošais bei pagyvenusiais keturkojais.

Būtent tokiems globotiniams šiuo metu gyvūnų globos ir priežiūros organizacija steigia „SOS vilties apartamentus“. Kaip teigia pati organizacija, tokios būklės gyvūnams reikalingos būtent jiems pritaikytos patalpos – šilti, jaukūs ir atitinkantys silpniausiųjų keturkojų norus namai gali būti vienintelė užuovėja šeimininkų kadaise apleistiems gyvūnams.

Atiduodamas visas pelnas

Nemokamų skelbimų portalas Viskas-viskas.lt skelbia, jog nuo š. m. spalio 1 d. iki gruodžio 31 d. visi už skelbimų reklamą sumokėti pinigai bus skiriami organizacijai „SOS gyvūnai“. Ši, savo ruožtu, skirs gautus pinigus kasdienėms išlaidoms (maistui, kraikui, veterinarinėms paslaugoms, švaros palaikymo priemonėms, prieglaudos išlaikymo mokesčiams, smulkaus remonto išlaidoms, narvams ir pan.) bei ilgalaikėms investicijoms gyvūnų gerovei užtikrinti (pavyzdžiui, šiuo metu statomam minėtam prieglaudos pastatui „SOS vilties apartamentai“). Kadangi prižiūrimų gyvūnų skaičius auga ir organizacija plečiasi, išlaidos nuolatos didėja ir kiekviena auka tampa gyvybiškai svarbi.

Skatina nepamiršti silpniausių visuomenės narių

Visos gaunamos skelbimų portalo Viskas-viskas.lt lėšos yra tik iš mokamos reklamos, todėl portalo vadovas, skirdamas visą turimą pelną gyvūnų globos ir priežiūros organizacijai, nori atkreipti visuomenės dėmesį ir dar kartą priminti, jog gyvūnai taip pat yra visuomenės nariai, kuriems reikalinga pagalba, o prieššventinis laikotarpis tam yra tinkamiausias metas, nes būtent tokiu metu žmonės susitelkia, tampa jautresni problemoms ir yra labiau linkę padėti.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.