Press "Enter" to skip to content

Ugnis glemžiasi senus automobilius

Praėjusį sekmadienį, apie penktą vakaro, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budėtojai gavo pranešimą, kad Joniškėlyje dega prie miesto kapinių stovintis automobilis.Vietinės komandos ugniagesiai nelaimės vietoje buvo po kelių minučių. Nors automobilio „Volkswagen Golf“ variklio skyrius jau degė atvira liepsna, gaisrą pavyko užgesinti greičiau nei per penkias minutes.

Tiesa, ugnis gan smarkiai nusiaubė variklio skyrių: sudegė guminės ir plastikinės detalės, apdegė elektros kabeliai ir laidai, be to, nuo liepsnos nukentėjo automobilio prietaisų skydelis.

Dėl ko kilo gaisras S. P. priklausančiame folksvagene, dar nustatinėjama. Labiausiai tikėtina, kad ugnis po variklio dangčiu įsiplieskė dėl gedimo automobilio elektros instaliacijoje. Neaišku, kur gyvena apdegusio golfo savininkas. Jis iš įvykio vietos pasišalino iškart po gaisro likvidavimo, prieš atvykstant iš Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnams.

Asociatyvi pixabay.com nuotrauka.

www.darbs.lt

 
automobilių nuoma Kaune

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

  1. Rokas Rokas 29 liepos, 2022

    Automobilius prižiūrėti būtina. Juk amžino nieko nėra. Variklio remontas – ne juokų darbas, tad tokius gedimus šalinti patikiu tik profesionalams https://www.kemi.lt/paslaugos/variklio-remontas nes po nekvalifikuotų meistrų darbo tokių nelaimių tikimybė išauga.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.