Press "Enter" to skip to content

Naminiai kebabai su vištiena

Labai skanūs naminiai kebabai su vištiena paruošiami kur kas paprasčiau nei gali pasirodyti.

6 naminiams kebabams pagaminti reikės:

6 lavašo ar tortilijų papločių

Pusė vieno nedidelio šviežio kopūsto

2 pomidorų

2 trumpavaisių augurkų

400 g. vištienos filė

3 skiltelių česnako

1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikėlių

0.5 arbatinio šaukštelio kario

Žiupsnelio druskos

Alyvuogių aliejaus

Padažui:

4 valgomųjų šaukštų natūralaus skonio jogurto

4 valgomųjų šaukštų majonezo

2 valgomųjų šaukštų pomidorų sulčių

3 skiltelės česnako

Pirmiausia ruošiame padažą:

Sutarkuojame česnako skillteles, į dubenėlį dedame majonezą, pomidorų sultis, natūralaus skonio jogurtą, jei reikia pabarstome druska. Gerai išmaišome. Ir dedame į šaldytuvą pastovėti.

Ruošiame vištieną:

Vištienos filė supjaustome gabaliukais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkintą vištieną. Pabarstome maltomis raudonosiomis paprikėlėmis, kariu, jei reikia druska, dedame smulkintas česnako skilteles ir kepame 15-20 minučių.

Ruošiame daržoves:

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, supjaustome kubeliais. Susmulkiname agurkus bei plonai supjaustome kopūstą.

Ruošiame kebabus:

Imame lavašą. Ant kiekvieno pilame ir ištepame maždaug 1 valgomąjį šaukštą padažo. Ant viršaus dedame smulkintą kopūstą, pomidorus, agurkus, kepintą vištieną ir pilame 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenkiame apačią, šonus vieną po kito šonus, apačią įsukame į foliją.

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepame 10 minučių.

Skanaus!

lifelorjuslogo

Daugiau puikių receptų rasite: life.lorjus.com    

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.