Press "Enter" to skip to content

Ričardui Baniui – 50!

Dievas ateina pas mus per dalykus, kuriuos geriausiai pažįstame ir galime lengviausiai patikrinti – per mūsų kasdienio gyvenimo dalykus. /Jonas Paulius II/

Mielas Klebone, jau ne pirmi metai savo gyvenimu, tarnyste Dievui ir kasdiene malda turtinate mūsų kraštą. Žavimės ir džiaugiamės Jūsų prasminga veikla, kuri neapsiriboja tik bažnyčios sienomis. Viena iš didžiausių Jūsų stiprybių – nesumeluotas, paprastas nuoširdumas, kurio negailite nei į bažnyčią užsukusiam parapijiečiui, nei gatvėje sutiktam prašalaičiui.

Nuolat pabrėždamas, kokia svarbi jums yra šeima, visa savo esybe, visu beatodairišku atsidavimu Dievui darote viską, kad mes visi, gyvenantys šalia Jūsų, jaustumės tos šeimos dalimi.

Pasitinkant prasmingą 50 metų sukaktį, leiskite palinkėti niekada nepritrūkti jėgų ir įkvėpimo Viešpaties laiminamuose kasdieniuosedarbuose bei gyvenimo kelyje.

50-mečio sukakties proga Joniškėlio Švč. Trejybės parapijos kleboną Ričardą BANĮ sveikina Joniškėlio miesto bendruomenė

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Kunigas Ričardas Kunigas Ričardas 28 gegužės, 2017

    Mieli Joniškėlio parapijos ir bendruomenės žmonės!
    Leiskite jums visiems padėkoti už šiltus sveikinimus, maldas ir nuoširdumą. Man labai malonu, kad gyvenu ir dirbu tokioje parapijoje, kurioje nesijaučiu svetimu ir kurioje yra gyvas atminties, nuoširdumo ir abipusės pagarbos jausmas.
    Te laimina jus visus Viešpats!
    Pagarbiai ir dėkingas
    jūsų kunigas Ričardas Banys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.