Reikės
- kiaušinių: 2
- bulvių: 4
- keptos vištienos: ~450 gramų
- morkų: 2
- žaliųjų žirnelių: 0,5 puodelio
- konservuotų kukurūzų: 0,5 puodelio
- mažų marinuotų agurkų: 6
- majonezo: ~5 šaukštų
- alyvuogių aliejaus: 2 šaukštų
- citrinų sulčių: 1 šaukšto
- pipirų
- druskos
Iš pradžių bulves bei morkas išverdame neluptas. Atvėsiname, nulupame bei ganėtinai smulkiai supjaustome. Taip pat išverdame kietai kiaušinius, atvėsiname, nulupame bei smulkiai supjaustome.
Tuomet smulkiai supjaustome keptą vištieną ir marinuotus agurkus. Nusunkiame kukurūzus.
Jeigu naudojate šviežius žirnelius, tada su jais nieko daryti nereikia, jeigu šaldytus – juos atšildome.
Galiausiai viską suberiame į vieną dubenį, įdedame mėgstamo majonezo, suberiame prieskonius, įpilame aliejaus ir citrinų sulčių bei išmaišome. Patiekiame ir mėgaujamės!
Šaltinis: Worldrecipes.eu
Komentuoti su „Facebook “
Be First to Comment