Press "Enter" to skip to content

5 patarimai, kodėl verta turėti naujausią išmanųjį telefoną


Gyvename tikrame technologijų amžiuje ir kartais to tiesiog nebejaučiame, nes viskas keičiasi taip greitai, kad net nespėjame pastebėti. Dalies mūsų tėvai dar augo su nespalvotais televizoriais, tuo tarpu mes vertinome ir džiaugėmės pačiais paprasčiausiais „Nokia“ ar „Siemens“ telefonais.

Tai yra netolima praeitis, bet laikai pasikeitė taip smarkiai, kad dabar telefonai gali praktiškai viską. Na taip, jie neatlieka skalbimo ar indų plovimo funkcijos, bet, tiesa sakant, dėl ateities negalime būti garantuoti.

Šiame straipsnyje aptarsime tam tikras išmaniųjų telefonų funkcijas, dėl kurių tikrai verta turėti naujausią telefoną.

Filmuojanti ir fotografuojanti kamera

Kai anksčiau pirkdavome fotoaparatus džiaugdavomės prastesne kokybe, nei dabar fotografuoja mūsų telefonai. Tai tikra tiesa. Per pastaruosius keletą metų telefonų kameros padarė tiesiog milžinišką pažangą ir dabar į atostogas fotoaparatą ima tik patys didžiausi fotografavimo entuziastai. Paprastam žmogui tikrai užtenka telefono siūlomos kokybės.

Jei anksčiau kalbėjome tik apie „Apple“ ar „Samsung“ telefonus, tai dabar tiesiog nuostabiai fotografuoja „Huawei“, be to galima rasti ir gana pigių modelių su tiesiog nuostabia kamera. Filmuojant su naujausiasi telefonais, galima pasiekti iki 4K raišką su puikia vaizdo kokybe. Naujausi telefonai taip pat puikiai fotografuoja ir filmuoja esant silpnam apšvietimai, ko kokybiškai negalėjo atlitki apie senesnio modelio išmanieji telefonai.

Navigacijos sistema


Prieš kurį laiką žmonės kurie keliaudavo su savo automobiliu turėdavo profesionalią navigacijos sistemą. Dabar to reikia labai retai, kadangi puikiai naviguoti galima tiesiog telefonu. Tendencijos tokios, kad telefonų ekranai išaugo, o pačios žemėlapių programėlės žengė žingsnį į priekį. Leisti pinigus atskiram įrenginiui dabar tiesiog nebėra prasmės – telefonas puikiai tą atstoja ir kompensuoja. Naujausius telefonus, su dideliais berėmiais ekranais itin patogu naudoti kaip navigacijos prietaisus. Jų talpesnės ir labiau optimizuotos baterijos leis navigacija naudotis kur kas ilgesnį laiką, nei tai buvo galima padaryti su senesniais modeliais.

Filmai – visur ir visada

Filmai, serialai, laidos, debatai, sporto renginiai, tiesioginės transliacijos ir visą kita, dabar mobiliuosiuose telefonuose pasiekiama tiesiog visada. Dar visai neseniai žmonės į lėktuvą ar traukinį imdavo nešiojamus ar planšetinius kompiuterius tik tam, kad „prastumtų“ laiką žiūrėdami filmus. Dabar šių prietaisų imti nebereikia, kadangi pakankami patogu viską stebėti paprasčiausiai savo telefono ekrane.

Vaizdas aukštesnės klasės telefonuose tikrai nestringa, be to, kaip minėjome, įprastai jie turi didesnius ekranus. Viena populiariausių aplikacijų video turinio stebėjimui išmaniuosiuose telefonuose yra „Netflix“.

Žaidimai

Įvairiausi žaidimai keliasi į telefonus tiek iš realybės, tiek iš kompiuterio. Daugybę kokybiškų, geros grafikos žaidimų dabar labai nesunkiai galima žaisti su naujausiais telefonais. Telefonams pritaikyti kazino žaidimai netgi sudaro rimtą konkurenciją tikriems lošimų namams, kadangi sudaro išties labai patogias žaidimo galimybes.

Be to, telefonai turi ir savo unikalių žaidimų, kaip, pavyzdžiui, praėjusiais metais visame pasaulyje staiga išgarsėjęs žaidimas „Pokemon Go“.

Internetas

Žinoma, kalbant apie išmaniuosius telefonus negalima nepaminėti interneto. Prieš daugiau nei dešimt metų jis buvo toli gražu ne kiekvieno žmogaus namuose ir tai buvo dalykas kurį įsivaizdavome tik kompiuteryje. Laikai keičiasi. Internetas dabar su mumis tiesiog visada.

Pripažinkite retai tenka sutikti žmogų, kuris kišenėje turi mygtukinį telefoną. Visuomenė perėjo prie naujų technologijų, o tai iš esmės turėjo įtakos mūsų visų gyvenimams. Dabar mes pasiekiami taip gerai, kaip niekada anksčiau.

Taigi, turbūt retai susimąstote koks įrenginys padarė bene didžiausią įtaką jūsų gyvenimui per pastarąjį dešimtmetį. Taip, tobulėjo visos technologijos, tačiau reikia pripažinti, kad išmanieji telefonai iš dalies tikrai sukėlė revoliuciją mūsų visų gyvenimuose.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.