Press "Enter" to skip to content

Keičiasi Joniškėlio gimnazijos direktorius

Nuo rugsėjo 2-osios ilgametį Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos direktorių Almantą Kanapecką pakeis Panevėžio profesinio rengimo centro (PPRC) Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio padalinio vadovas Vytautas Jurėnas. Joniškėlyje su šeima gyvenančiam naujajam gimnazijos direktoriui pavasarį sukako 40 metų. Jis laimėjo skelbtą konkursą minėtoms pareigoms užimti. Kadenciją baigiantis gimnazijos direktorius A. Kanapeckas konkurse nebedalyvavo. 

Agronomo bakalauro, verslo administravimo magistro laipsnius ir mokytojo kvalifi kacinę kategoriją turintis pedagogas ir žemės ūkio specialistas savo karjerą pradėjo 2003 m. Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykloje dirbdamas profesijos mokytoju. Po septynerių metų, 2010-aisiais, V. Jurėnas tapo šios mokyklos direktoriaus pavaduotoju, o nuo 2015 m. rugsėjo 21 d. – direktoriumi. Praėjusių metų rugsėjį seniausia Lietuvoje žemės ūkio mokykla tapo Panevėžio profesinio rengimo centro padaliniu, o jo vadovu buvo paskirtas V. Jurėnas. 

Naujojo Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos direktoriaus žmona Edita dirba PPRC Joniškėlio Igno Karpio padalinyje lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja. Sūnus Vytis eis į aštuntą gimnazijos klasę. 

Telefonu kalbintas Vytautas Jurėnas minėjo, kad meilę pedagoginiam darbui paveldėjo iš savo tėvų ir senelio – garsaus Joniškėlio mokytojo Karolio Valašino. Gimnazijos vadovas sakė, kad geriausiai pailsi žvejodamas, sportuodamas ir užsiimdamas numizmatika – monetų bei banknotų kolekcionavimu. 

„Darbo“ inf.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.