Press "Enter" to skip to content

Artėja vasara: kaip išsirinkti tinkamą šaldytuvą?

Tinkamo šaldytuvo paieškos truks kur kas trumpiau ir tuo pačiu kur kas kokybiškesnės tokiu atveju, jeigu į pagalbą pasikviesite specialistus, kurie gali padėti tinkamai patrati ir tuo pačiu atsakys į kylančius klausimus.

Ir nors atrodo, kad šaldytuvai yra gana įprasta įranga, tačiau matyti, kad dažniausiai – viskas kur kas sudėtingiau nei gali atrodyti.

Pateiksime Jums kelias gaires, kurios dažniausiai yra esminės renkantis šaldytuvus. Būtinai kiekvieną jų įvertinkite, kadangi tai dažniausiai veda link tokios įrangos pasirinkimo, kuri dažnai ne tik atitinka, tačiau net ir pranoksta lūkesčius.

  1. Dydis.

Taigi, pirmiausia siūlome skirti dėmesio matmenims, kurie turi būti vertinami tada, kai jau tiksliai žinote, kurioje vietoje Jūsų šaldytuvas stovės. Šiuo metu rinkoje siūlomi šaldytuvai yra labai įvairūs, tad esame tikri, kad rasite tokį, kurio reikia. Nuo paties didžiausio iki plačiausio, nuo žemo iki siauro. O kokio reikia Jums? Svarbiausia, žinoma, kad jis atitiktų Jūsų šeimos poreikius.

  1. Šaldymo lygiai.

Dažniausiai daugelis renkasi tokią įrangą, kuri turi galimybę kur kas paprasčiau reguliuoti šaldymo intensyvumą. Dažniausiai naujausi modeliai turi net labai daug lygių, kurie koreguoja konkrečias zonas šaldytuve ir taip padeda laikyti labai skirtingus maisto produktus ilgam laiko tarpui.

  1. Su šaldikliu?

Kai kuriems šaldytuvai tai ne tik įranga, kurioje yra laikomas maistas savaitėmis, tačiau ir toks, kuriame galima laikyti maistą mėnesiais. Žinoma, tokiu atveju siūloma įranga, kuri turi ir šaldymo funkciją. Tai dažniausiai stalčiai arba lentynėlės, kurios yra apačioje. Nuo vieno iki kelių stalčių, tad rinkitės tą variantą, kuris Jums labiausiai tinka.

  1. Vidaus padėtys.

Kitas svarbus aspektas yra vidaus padėtys. Dažniausiai, klasika yra kelios lentynos ir vienas stalčius. Tačiau šiuo metu dažnai siūlomi tokie, kuriuose lentynėlių variacijų yra daug, kadangi taip galima kur kas paprasčiau išdėstyti maisto produktus. Net ir tokiu, kaip vynas. Jam yra speciali vieta, kur galima laikyti neužimat svarbios vietos.

  1. Gamintojas.

Žinoma, šaldytuvai kinta ir gamintojais, tad siūlome skaityti kitų žmonių komentarus apie vieno arba kito modelio vertinimus. Juk kai kurie prekiniai vardai yra siejami su kokybe ir vadinami pačiais geriausiais, kai tuo tarpu kiti dažnai siejami su prasta kokybe, kuri neatitinka net ir minimalių poreikių.

  1. Energinis efektyvumas.

Taip, šaldytuvai turi būti pasirenkami ir pagal tai – kiek energijos jiems reikia. Net nekyla abejonių dėl to, kad reikia rinktis A++ tipo klasės įrangą. Ji dažniausiai kainuoja brangiau, tačiau vėliau jo išlaikymas yra pigesnis, tad apsimoka bet kuriuo atveju.

  1. Kaina.

Taip, einame prie kainos, kuri dažnai daugeliui yra esminis rodiklis, kuris lemia pasirinkimą. Siūlome nepamiršti, kad galima sekti akcijas, kurios sumažina kainas, tačiau ne kokybę. Šiuo metu bene pats lengviausias būdas pamatyti akcijas – sekti jas internetu. Pasinaudokite jomis.

  1. Papildomos funkcijos.

Taip pat kai kurie renkasi tokias įrangas, kurios atlieka ne tik pagrindinę, tačiau ir papildomas funkcijas. Štai daugeliui labai patinka tokie šaldytuvai, kurie turi specialias angas sultims laikyti. Jos visada bus šaltos ir gerti bus itin malonu. Gal kai kuriems atrodo, kad to nereikia, tačiau džiugu, kad kiekvienas gali rasti jam tinkamą variantą, tiesa?

Kuo daugiau smulkmenų bus palyginta – tuo tikresnis galite būti, kad galiausiai rasti įranga ne tik atitiks poreikius, tačiau ir tarnaus Jums daug metų.

Komentuoti su „Facebook “