Press "Enter" to skip to content

Nauja pasvalietiška interneto svetainė www.pasvaliodirva.lt!

Pasvalio Mariaus Katiliškio viešoji biblioteka, įgyvendinanti projektą „Libr-A: Į Pagalbą Pasvalio ūkininkams“, sukūrė svetainę www.pasvaliodirva.lt, skirtą visiems, neabejingiems žemės ūkiui.

Čia paskaitysite Pasvalio krašto laikraščio „Darbas“ straipsnių žemės ūkio tema, rasite įvairios rimtos ir nerimtos informacijos, nuorodų apie Lietuvos ir Pasvalio krašto žemės ūkio įmones, bendroves, naudingų interneto svetainių katalogą „Kas yra kas Pasvalyje“.

Vardadieniai, receptai, anekdotai, konkursai, galimybė susikurti el. pašto dėžutę, diskutuoti, pasidalyti informacija su kitais žmonėmis, bendrauti su savo bendraminčiais forume ar tiesiog pasmalsauti, ką gražaus, vertingo ir savito turi mūsų kraštas. Po straipsniais yra galimybė pareikšti savo nuomonę, komentuoti.

Interneto svetainę nuolat atnaujinsime, pildysime, todėl mielai kviečiame Jus prisijungti, pareikšti savo nuomonę, ko reikėtųwww.pasvaliodirva.lt. Norite publikuoti čia kokį rašinį, anekdotą, savo įdomią nuotrauką, valgio receptą ar tiesiog kažką smagaus papasakoti savo kraštiečiams? O galbūt norite pasidžiaugti savo sodo, daržo, darželio augalu? Laukiame Jūsų pasiūlymų bei pageidavimų. Rašykite mums: pasvalys.biblioteka@gmail.com.

Ateityje čia skelbsime detalią Pasvalio rajono orų prognozę. Duris atvers elektroninis ūkininkų turgus. Publikuosime Joniškėlio bandymų stoties mokslininkų publikacijas.

Pasvalio Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos informacija

LogOn

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.