Press "Enter" to skip to content

Antrus metus iš eilės beldėsi į švobiškiečių širdis

Smagu, kad gražios ir prasmingos tradicijos prigyja mūsų krašte. Tai įrodė gruodžio 10 d. Švobiškio kultūros namuose vykęs labdaros renginys „Iš širdies į širdį“.

Antrus metus iš eilės į šventiškai papuoštą kultūros namų salę susirinkę švobiškiečiai ne tik klausėsi koncerto, bet dalyvavo ir labdaros aukcione, kuriame buvo parduodami mūsų bendruomenės narių dovanoti rankdarbiai, maisto produktai, Radviliškyje įsikūrusios įmonės „Rekmanta“ originalūs medžio dirbiniai.

Jau tapo tradicija prieš Kalėdas aplankyti mūsų bendruomenėje gyvenančius vienišus žmones, nunešti jiems lauknešėlius, pasveikinti su artėjančiomis šventėmis. Šiam kilniam tikslui bus panaudota dalis per aukcioną surinktų lėšų. Likusią dalį pinigų planuojame skirti kitais metais vyksiančiai Švobiškio kaimo 450 metų jubiliejaus šventei organizuoti.

Koncertavo Švobiškio kultūros namų šokėjos ir dainininkės. Gražiomis dainomis susirinkusiųjų širdis virpino viešnios iš Biržų – grupė „Miestelėnai“.

Šventės organizatorė ir vedėja Lina Bžėskienė viso renginio metu nuolat priminė apie gerumo bei nesavanaudiškos pagalbos svarbą.

Už paramą bendruomenei, savanorišką darbą, pilietiškumą ir drąsą ieškant pavogto kultūros namų turto padėkos raštai ir balti angeliukai buvo įteikti Genutei Janonienei, Dianai ir Žilvinui Čabams, Stasiui Vainauskui, Vilmai ir Stasiui Velykiams, Dariui Bžėskiui, Kaziui Juknevičiui, Linai Macijauskienei, Aldonai Špiliauskaitei, Gyčiui Macijauskui, Lukui Rimkūnui, Martynui Špiliauskui, Ingridai Sinkevičiūtei ir Žygintai Špiliauskaitei.

Nuoširdūs padėkos žodžiai buvo skirti ir visiems, kas savo darbais ar pinigine parama šiais metais prisidėjo prie bendruomenės veiklos.

Renginys sušildė jame dalyvavusių žmonių širdis ir priminė, jog reikia tiek nedaug, kad ištiestum pagalbos ranką, pasakytum gerą žodį, ateitum į pagalbą tada, kai to labiausia reikia. Gerus darbus daryti gera!

Elvyra JUKNEVIČIENĖ

Bendruomenės pirmininkė

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.