Patiekalui pagaminti reikės:
1 vištos krūtinėlės,
1-2 pakelių skaldytų migdolų,
1 indelio (400 g) grietinėlės,
prieskonių, druskos.
Iš vakaro vištienos krūtinėlę susipjaustome juostelėmis ir apibarstę prieskoniais bei druska paliekame marinuotis per naktį.
Kitą dieną ją apkepame keptuvėje, sudedame į troškintuvą (stiklinį ar keramikinį indą), pabarstome prieskoniais, užpilame grietinėle. Migdolus paskrudiname (mikrobangų krosnelėje bent 5 min) ir užberiame ant viršaus. Dedame į orkaitę ar į mikrobangų krosnelę ir patroškiname apie 5-10 min. Garnyrui tinka ryžiai, bulvės.
Skanaus!
Dėkojame Vaidai Norvaišienei už receptą!
Komentuoti su „Facebook “
Be First to Comment