Press "Enter" to skip to content

Kaip išsirinkti roletus namams?

Šis lango uždengimo variantas yra vienas iš populiariausių, todėl vis daugiau žmonių įprastas užuolaidas pakeičia būtent juo. Nors kartais gali būti sėkmingai naudojama tiek viena, tiek ir kita. Ypač, jeigu užuolaidų norisi ne dėl jų pagrindinės, bet dėl vizualinės funkcijos. O renkantis roletus svarbiausia atkreipti dėmesį į du pagrindinius aspektus. Pirmasis būtų audinys, kadangi jų yra ne tik skirtingų spalvų ar raštų, bet ir pasižyminčių skirtingomis ypatybėmis. Kai kurie gali sulaikyti karštį, o kai kurie visiškai užtemdyti patalpą. Tačiau tai gali būti ir ne taip svarbu, jeigu nereikia kažko specifinio. O tuomet jau galima pasirinkti ir mechanizmą bei montavimo variantą atsižvelgiant į interjero ypatybes.

Nuo ko priklausys kaina?

Kiekvienu atveju roletai Panevėžyje ar kituose didžiuosiuose miestuose gali kainuoti skirtingai ir tai tikrai nėra dėl to, jog pardavėjai kainas nustatytų atsitiktinai. Kadangi jos apskaičiuojamos atsižvelgiant į pasirinkimą. Aišku, nemažai įtakos galutinei sumai turi ir langų dydis, kadangi tuomet reikės ir atitinkamo dydžio roletų bei daugiau arba mažiau medžiagų jiems pagaminti. Taip pat kažkuo išskirtiniai audiniai neretai kainuos brangiau už įprastus, kurie tarpusavyje skiriasi tik vizualiai, bet visi atlieka tą pačią funkciją ir tiesiog uždengia langą. Be to, pasirinkus automatinį valdymo mechanizmą taip pat reikės sumokėti daugiau, bet tai natūralu, kadangi kaina didėja atsižvelgiant į papildomą funkcionalumą.

Kur galima užsisakyti?

Praktiškai visais atvejais jie yra gaminami atsižvelgiant į konkrečių langų matmenis. Todėl roletai Panevėžyje ir bet kur kitur bus kuriami pagal individualius užsakymus, kuriuos galima pateikti susisiekus su šioje srityje dirbančiais specialistais. Tuo labiau, kad yra ne viena įmonė besispecializuojanti šioje sferoje. Ir paprasčiausia jų kontaktus būtų atrasti internete pasinaudojus paieškos sistema. Kadangi tuomet galima dar peržiūrėti ir visą siūlomą asortimentą, susipažinti su kainomis ir kitomis gaminių ypatybėmis. Taip ir pasirinkti bus žymiai paprasčiau. Tuo labiau, kad toje pačioje internetinėje svetainėje neretai galima ir pateikti užsakymą. Nors tą galima padaryti ir telefonu.

Komentuoti su „Facebook “