Press "Enter" to skip to content

„Naktinis krepšinis 3×3“ Joniškėlio I. Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykloje įgauna pagreitį

Nepaisant šalčio lauke – planuotas sporto renginys įvyko. Sulaukėme gerokai virš šimto žmonių. Renginio atidaryme dalyvius pasveikino Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos šokėjai.

Įdomiausia visiems buvo pamatyti pasaulio svarsčių kilnojimo čempionatų nugalėtoją, Lietuvos tūkstantmečio minėjimo proga pagerinusį pasaulio svarsčio stūmimo rekordą, iškeliant svarstį 1000 kartų – Gintarą Vilniškį. Svečias iš Švenčionių profesinio rengimo centro parodė įspūdingą ir netradicinį pasirodymą. Kvapą gniaužė vos ne kiekvienas giros išmetimas, o galvoje sukosi mintis „O jei nepagaus?“. Bet svečiui kuo puikiausiai sekėsi. Jis linkėjo žaidėjams sėkmės bei sportinio veržlumo. Beje, Gintaras Vilniškis mokėsi mūsų mokykloje. Ją baigė 1985 m., kai mokykla dar vadinosi Joniškėlio žemės ūkio technikumas. Atvykęs kartu su Švenčionių profesinio rengimo centro direktore, svečias domėjosi dabartiniu mokyklos gyvenimu, dalijosi prisiminimais apie savo mokymosi metus, mielai bendravo su sutiktais mokytojais.

Šiais metais Krepšinio 3×3 žaidimui užsiregistravo net 20 komandų. Iš jų keturios iš kitų profesinių mokyklų: dvi iš Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos, dvi – Švenčionių profesinio rengimo centro. Taip pat sulaukėme komandų: iš KASP Vyčio apygardos 5-osios rinktinės 503 kuopos, Joniškėlio, Daujėnų, Talačkonių, Ustukių, Meškalaukio, Vaškų, Narteikių bei Pasvalio.

Baudų ir tritaškių mėtymo turnyruose buvo užsiregistravę beveik po 25 dalyvius, bet sudalyvavo šiek tiek mažiau: 17 dalyvių baudų, 19 – tritaškių mėtyme. Baudų mėtyme geriausiai sekėsi Karmazinui Eimantui ( Joniškėlio G. Petkevičaitės-Bitės gimnazija) – I vieta, Gudui Liudvikui (Vaškai) – II vieta ir Mosteikai Audriui (Joniškėlis) – III vieta. Tritaškių mėtyme nepralenkiamas buvo Jasilionis Robertas (Talačkoniai), jis užėmė I vietą, Burkus Vitalijus (Joniškėlis) – II vietą ir nuo jų truputį atsiliko Kalytis Saulius (Vaškai) – III vieta.

Įpusėjus žaidynėms dalyviai ir svečiai buvo vaišinami šaulių koše ir karšta arbata. Užsitęsus žaidimui beveik iki 2 val. nakties, salė ištuštėjo, nes išvyko komandos, kurioms nepasisekė krepšinio aikštelėje. Tad apdovanojimų sulaukė stipriausieji: I vietą iškovojo viena iš trijų Joniškėlio komandų – „Draugai“ (Mindaugas Giedrė, Žilvinas Čabas, Justas Burkus, Vitalijus Burkus), antrąją – kita Joniškėlio komanda „Nu, duodam“ (Simas Ožalas, Virginijus Starta, Martynas Petravičius ir Domas Albavičius), o trečioje liko komanda „Ustukiai“ (Modestas Kačerauskas, Vygintas Jackūnas, Sigitas Deksnys ir Tautvydas Tekutis). Sveikiname laimėtojus, o kitiems dalyviams linkime ruoštis sekančių metų turnyrui.

Už pagalbą renginyje dėkojame Snieguolei Snieškienei, jauniesiems teisėjams Ramūnui Rimkevičiui ir Andriui Pečiukui. Už įsteigtus apdovanojimus „Naktinis krepšinis 3×3“ prizinių vietų laimėtojams dėkojame Pasvalio visuomenės ir sveikatos biurui.

Neformalaus švietimo organizatorės

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.