Press "Enter" to skip to content

Kviečia Kalėdinė gimnazistų akcija

Untitled-1

Ir vėl tie patys beverčiai plastmasiniai kiniški niekučiai kabo ant jūsų Kalėdų eglutės? (ir ta pati, turbūt, pagaminta Kinijoje?) Artėjant didžiausioms metų šventėms mūsų namus užlieja pigus sintetinis blizgesys… Bet juk plastmasė nekvepia Kalėdomis!

Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės jaunųjų ekonomistų komanda „Bi“ pasiruošusi padėti Jums susigrąžinti tikrąją Kalėdų dvasią su trupučiu gamtos ir saldumo!

Mes išbadėme daugybę receptų. Ne iš interneto, ne iš storų knygų, o tuos, kuriuos naudoja mūsų mamos ir močiutės. Po ilgų degustacijų, išrinkome tobulą keksiuką, kurį norime pasiūlyti ir Jums! Gaminamas iš aukščiausios kokybės ekologiškų produktų, kvepiantis vanile, marcipanais ir … šiltomis mamos rankomis. Purus, saldus ir mielas kaip Kalėdos… O mūsų rankomis pagamintos kalėdinės dekoracijos užpildys Jūsų namus jaukumu, privers nusišypsoti ir leis iš naujo atrast savo vaikiškąją pusę! Kalėdos pats geriausias laikas prisiminti,kad grožis slypi paprastume!

Jau šį penktadienį, Joniškėlio gimnazijoje vyksiančios tėvų dienos metu Jūs galėsite įsigyti mūsų gaminamos produkcijos.

 „Bi” komanda

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.