Press "Enter" to skip to content

Įspūdžiai iš konkurso

Gruodžio 12 dieną, dalyvavome respublikiniame profesinio mokymo įstaigų mokinių profesinio meistriškumo konkurse “GERIAUSIAS JAUNASIS VERSLININKAS IR GERIAUSIAS JAUNASIS APSKAITININKAS”. Važiavome į VšĮ Raseinių technologijos ir verslo mokyklą, o mus lydėjo mokytojos Edita Malinskienė ir Aušra Keršinskienė. Konkurso metu mokytojoms buvo organizuotas seminaras, o mūsų laukė įvairios užduotys.

Po renginio atidarymo ir sveikinimų, visų mokyklų komandos prisistatė. Po to išsiskirstėme į klases praktinei užduočiai atlikti. Kai atlikome praktinę užduotį, mūsų laukė dalykinis testas – viktorina, kurioje reikėjo atsakyti į 30 įvairių klausimų. Klausimai buvo parengti pagal mūsų mokymosi programą, iš darbų saugos, darbo teisės ir kt. Po šios užduoties, laukė dar viena užduotis ,,Protų mūšis“, kur reikėjo atsakyti į 50 pateiktų klausimų. Buvo sunkoka, tačiau įdomu.

Kol buvo skaičiuojami rezultatai, mums gerą nuotaiką palaikė Raseinių meno mokyklos pučiamųjų instrumentų orkestras. Nors prizinių vietų nelaimėjome, tačiau į namus parsivežėme gerą nuotaiką ir daug įspūdžių!

Konkurso dalyvės

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.